Pixel
  • /
  • /
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Μετακίνηση στο εξωτερικό

Εάν απομακρυνθείτε για πάντα, η Eurosender μπορεί να σας παράσχει τα μέσα για να το πράξετε και βοήθεια και υποστήριξη σχετικά με την μετεγκατάστασή σας. Το συνειδητοποιούμε να μετακομίσετε στο εξωτερικό είναι πολύ περισσότερο από την εύρεση ενός courier και την αποστολή όλων των διακοπών.

Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε υποστήριξη και βοήθεια για το συντονισμό της μετακίνησής σας, από τον προγραμματισμό εως μεταφορά των αντικειμένων σας τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με την επισήμανση και τη συσκευασία. Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για τις διεθνείς κινούμενες ανάγκες σας και θα σας προσφέρουμε μερικά από τα καλύτερα διεθνή εισαγωγικά αποσπάσματα χωρίς πρόσθετο κόστος.

Φυσικά, θέλετε μια πλατφόρμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε και θα βάζετε τα πιο πολύτιμα αντικείμενα στα χέρια των κορυφαίων εταιρειών ταχυμεταφορών της Ευρώπης, των μεταφορέων και των ταχυδρομικών υπηρεσιών. Δεν χρειάζεται να καθίσετε πίσω από ένα γραφείο εξετάζοντας τις καλύτερες επιλογές, γιατί εμείς επιλέγουμε αυτόματα την εταιρεία με τον καλύτερο λόγο τιμής προς απόδοση.

Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε για την εξεύρεση του σωστού ασφαλιστικού πακέτου για εσάς. Αν και αποστολές είναι ήδη ασφαλισμένες μέχρι την αξία των 200 €, η πρόσθετη ασφάλιση είναι κρίσιμη.Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την ασφάλιση των πακέτων σας μπορούν να βρεθούν στην ασφαλιστική μας σελίδα.

Εδώ στη Eurosender, κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε τις πιο προσιτές τιμές για αποστολές σε δέματα και τις παλέτες στην Ευρώπη και παροχή βολικών λύσεων για μετεγκαταστάσεις: εύκολη κράτηση για υπηρεσίες μεταφορών από πόρτα σε πόρτα, πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχονται από μερικές από τις φημισμένες εταιρίες εφοδιαστικής, εγκαταστάσεις αποθήκευσης, συστήματα παρακολούθησης και υποστήριξης πελατών.

Μετακίνηση εργασίας

Η μετακίνηση σε νέο τόπο απασχόλησης μπορεί να είναι μια αγχωτική και δαπανηρή επιχείρηση. Κατά πόσο η κίνηση είναι προσωρινή ή μόνιμη, παίρνοντας τα πράγματα σας από ένα μέρος σε άλλο με ένα αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπο μπορεί να αποδειχθεί ένας εφιάλτης.

Η Eurosender ειδικεύεται στην παροχή πρόσβασης σε χαμηλές διεθνείς ναυτιλιακές τιμές, που τροφοδοτούν την ανάγκη των ατόμων που βρίσκονται πριν ή κατά τη διάρκεια της διεθνούς μετεγκατάστασης. Έτσι, το κόστος για την μετεγκατάσταση θα είναι χαμηλότερο από ό, τι νομίζατε.

Είτε είστε άτομο που μετεγκαταστάτε τον εαυτό σας, χρειάζεται να κάνετε ρυθμίσεις ή αν η εταιρεία που επιθυμεί να προσφέρει πακέτα μετεγκατάστασης με ελάχιστες δαπάνες και ελάχιστο έξοδα επιστροφής των εργαζομένων, τότε θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες μας.

Ως μεμονωμένη μετεγκατάσταση, μπορεί να έχετε ήδη πραγματοποιήσει δαπάνες μέσω της ρύθμισης για την διαμονή, το ταξίδι ή / και την αλλαγή νομισμάτων σε εκείνο της χώρας μετεγκατάστασης. Για τα πράγματα σας από το ένα μέρος στο άλλο, θα έχετε δύο επιλογές, οδικώς ή αεροπορικώς. Επιλέγουμε την πιο προσιτή επιλογή για εσάς, η οποία δεν θα σπάσει την τράπεζα

Φροντίζουμε τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά προσωπικών αντικειμένων, οικιακών αγαθών και διαφορετικά έπιπλα με μειωμένους συντελεστές μέσω οποιωνδήποτε διαδρομών στην Ευρώπη. Δίνουμε επίσης την επιλογή των εγκαταστάσεων αποθήκευσης στην πορεία, εάν απαιτούνται αυτές οι πρόσθετες υπηρεσίες.

Οι ειδικοί μας μπορούν να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τον φθηνότερο τρόπο να αποκτήσετε τα υπάρχοντά σας από ένα μέρος στο άλλο και θα χαρούν να σας δώσουν οδηγίες σχετικά με την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, βρίσκοντας την κατάλληλη συσκευασία των αντικειμένων σας και τον τρόπο αγοράς πρόσθετης ασφάλισης. Θα είναι σε θέση να δώσει μια τελική προσφορά χωρίς επιπλέον έξοδα, διατηρώντας το κόστος σας κάτω.

Πριν από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα πρέπει πάντα να έρθετε σε επαφή μαζί μας πρώτα όταν σκοπεύετε να στείλετε μεγαλύτερα αντικείμενα για να μπορέσουμε να ελέγξουμε αν είναι δυνατόν και στη συνέχεια να βρούμε τις καλύτερες προσφορές για εσάς.

Κάτοικοι εξωτερικού

Ως κάποιος που ζει στο εξωτερικό, είναι σημαντικό να μένετε συνδεδεμένοι με το σπίτι, οπουδήποτε και να είναι.Είτε είστε εκπατρισμένος που μόλις έφτασε στο εξωτερικό σπίτι σας είτε αν ήσασταν μακριά για λίγο, αργά ή γρήγορα θα λάβετε ένα δέμα ή θέλετε να το στείλετε πίσω σπίτι. Είτε έχετε δει κάτι στο εξωτερικό ότι όσοι ζουν στο σπίτι πρέπει απλά να έχουν ή αν απλά δεν μπορείτε να ζήσετε στο εξωτερικό χωρίς ένα σπίτι, μέσω του Eurosender είναι δυνατό να αρωματίσετε στο σπίτι με τις γεύσεις του εξωτερικού και αντίστροφα. Με την πόρτα-πόρτα μας υπηρεσίες ταχυμεταφορών, θα μπορείτε να στείλετε προσωπικά αντικείμενα, βαλίτσες και οτιδήποτε άλλο μέσω μιας γρήγορης και ασφαλής διαδικασίας.

Μπορείτε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε ακριβώς πόσα χρήματα θα μπορούσε να σώσετε με μια αποστολή.

Με μικρότερα πακέτα, μπορείτε να λάβετε μια τιμή και να κάνετε κράτηση αμέσως, αλλά η ομάδα μας στο τμήμα εμπορευματικών μεταφορών είναι επίσης διαθέσιμη για όσους επιθυμούν να λάβουν προσφορές για μεγάλα πακέτα ή παλέτες μέσω των εμπορευμάτων. Μπορεί να διαβάσει τις δημοφιλείς αναρτήσεις ιστολογίου μας για το πώς να κάνετε σωστή συσκευασία σε αυτή την ενότητα .

Φοιτητές

Ένα ολοκληρωμένο έτος στο εξωτερικό έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Ανεξάρτητα από τον τύπο κινητικότητας: πρακτική άσκηση, εθελοντισμός, σπουδές ή οτιδήποτε άλλο, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν μόνο μερικά πράγματα από το σπίτι που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς. Ισως να είναι το ζεστό χριστουγεννιάτικο άλτης, το αγαπημένο σας κρεβάτι απλωμένο ή μόνο οι τυχερές κάλτσες ,με την Eurosender μπορείτε να εμπιστευθείτε να επιστρέψετε τα υπάρχοντά σας με μια διαδικασία που είναι γρήγορη, απλή.

Είτε είστε ήδη στο εξωτερικό είτε σχεδιάζετε να απομακρυνθείτε, στέλνοντας τα υπάρχοντά σας μπορείτε να ξεφύγετε από το άγχος του ελέγχου των αποσκευών στο αεροδρόμιο και να μετακινήσει τις αποσκευές προκειμένου να τηρηθούν οι σχολαστικές οδηγίες των αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας.

Έχουμε συνδέσεις με πολλές φοιτητικές οργανώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη και εργαζόμαστε για την παροχή λύσεων. Και όταν κάνετε κράτηση μιας υπηρεσίας μέσω Εurosender, πιστεύετε επίσης ότι οι επιπλέον αποσκευές σας θα βρίσκονται στα χέρια των πιο γνωστών και αξιόπιστών εταιρειών ταχυμεταφορών στην αγορά.

Εάν είστε φοιτητής με αυτές τις ανησυχίες, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας help@eurosender.com για να δείτε πώς ακριβώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις μειωμένες τιμές που η Eurosender προσφέρει μέσω αυτών των συνεργασιών. Εναλλακτικά, ελέγξτε με την τοπική σας φοιτητική οργάνωση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις που είναι διαθέσιμες .

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την ομάδα μας συμβουλές σχετικά με τον ακριβή τρόπο συσκευασίας των αντικειμένων σας. Στο blog μας, έχουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να στείλετε το ποδήλατό σας, τη σανίδα του σερφ σας, το snowboard, τον αθλητικό εξοπλισμό και βαλίτσες, για να μην αναφέρουμε μερικές ενδιαφέρουσες ταξιδιωτικές πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με σπουδές στο εξωτερικό με το Erasmus +.

Ταξιδιώτες

Εάν είστε ένας άπληστος ταξιδιώτης, ίσως είστε εξοικειωμένοι με το καθημερινό κάλεσμα του αεροδρομίου.Έχετε πιθανώς περάσει ώρες σε check in στα γραφεία, σπατάλη λεπτά σε carousels αποσκευών. Ή μπορεί ακόμη και αν βρίσκεστε στην κατάσταση όπου οι αποσκευές σας είναι πολύ βαριές για να γίνουν αποδεκτές στο αεροσκάφος. Όπου θα πρέπει είτε να αφήσετε πίσω τα αγαπημένα σας αγαθά είτε να πληρώσετε το κόστος για τα επιπλέον κιλά που είναι μερικές φορές περισσότερο από το ίδιο το αεροπορικό εισιτήριο, μια κοινή υπόθεση με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού προϋπολογισμού όπου τα πρόσθετα συνεχίζουν να αυξάνουν το κόστος.
Λέμε να ξεφύγουμε από την ταλαιπωρία του αεροδρομίου και απλά να μεταφέρουμε τη βαλίτσα σας στο δικό της προορισμό. Είναι σίγουρα η οικονομικότερη επιλογή. Μέσα από τη Eurosender, τα διεθνή ναύλα είναι χαμηλότερα από τα κανονικά ναύλα αεροπορικών εταιρειών, εξοικονομώντας έτσι χρήματα εσείς μπορείτε να το ξοδέψετε για να εμπλουτίσετε την εμπειρία του ταξιδιώτη σας.

Η διαδικασία παραγγελίας αυτής της υπηρεσίας είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρέχετε μια διεύθυνση παραλαβής και παράδοσης. Μπορεί να είναι διεύθυνση κατοικίας, ξενοδοχείο, ξενώνας ή οπουδήποτε άλλης μορφή διαμονής, εφόσον είναι στην Ευρώπη. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στιγμιαία για την αποστολή την η τιμή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα.

Μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία συλλογής για την επόμενη εργάσιμη ημέρα τοποθετώντας την παραγγελία μέχρι τις 14:30.

Σας συνιστούμε να τοποθετήσετε την ημερομηνία παραλαβής το αργότερο 2 ημέρες πριν από την αναχώρησή σας, αυτό επιτρέπει τον χρόνο έκτακτης ανάγκης για την αναδιοργάνωση και την εκ νέου ανακατάταξη των ημερομηνιών και των χρόνων παραλαβής αν κάτι δεν πάει στραβά.