Pixel
  • /
  • /
  • Μεταφορά εμπορευμάτων
Μεταφορά εμπορευμάτων

Υπηρεσίες

H Eurosender προσφέρει πρόσβαση στις εμπορευματικές μεταφορές και τη ναυτιλία παλετών, καθώς και στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών. Είμαστε ειδικευμένοι σε διάφορα είδη υπηρεσιών, που κυμαίνονται από ελάχιστο φορτίο φορτηγών (LTL), ομαδοποίηση και πλήρες φορτηγό φορτίο (FTL) σε εμπορευματοκιβώτια. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για την υπηρεσία και το χρονοδιάγραμμα για αποστολές από 2 kg έως 4.000 kg. Με βάση τις ανάγκες σας, ίσως μπορέσουμε να κανονίσουμε τη ναυτιλία για ακόμα μεγαλύτερα φορτία. Μπορείτε να ελέγξετε τη δυνατότητα επικοινωνώντας απευθείας μαζί μας.

Υπηρεσίες - Μεταφορές εμπορευμάτων

Δες το βίντεο

Ναυτιλία εμπορευμάτων και Cargo

Είτε είστε ένα άτομο που στέλνει ογκώδη αγαθά είτε μια επιχείρηση που στέλνει μεγαλύτερες αποστολές ή χρειάζεται μια μεταφορά εμπορευμάτων, η Eurosender θα υπολογίσει μια μοναδική προσφορά μόνο για εσάς. Σας παρέχουμε μια άμεση προσφορά στις περισσότερες ευρωπαϊκές διαδρομές. Η αναπτυγμένη τεχνολογία μας επιτρέπει να υπολογίζουμε τους συντελεστές πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο αναμονής.

Επιλέγοντας υπηρεσία cargo Eurosender

Έχουμε αναπτύξει μια προηγμένη τεχνολογία που σας δίνει πρόσβαση σε στιγμιαία εισαγωγή μεταφοράς παλετών σε ορισμένες ευρωπαϊκές γραμμές.

Ως ιδιώτης πελάτης, μπορείτε να επιλέξετε αυτόματα στον κινητήρα στην κύρια σελίδα μας, για να αποστείλετε μια ευρωπαϊκή παλέτα.

Ως πελάτης επιχείρησης, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για την εταιρεία σας και από το προφίλ σας, που είναι σε θέση να ελέγξει τις διαθέσιμες στιγμιαίες τιμές για τη αποστολή. Η τελική τιμή είναι μερικά κλικ μακριά.

Ελέγξτε αν η αποστολή σας χαρακτηρίζεται ως φορτίο cargo

Αποστολή βιομηχανικού εξοπλισμού, παλέτες, εμπορεύματα που είναι μεγάλα, ογκώδη και παράξενα στοιχεία από μια χώρα στην Ευρώπη στην άλλη, απαιτεί πολύ συντονισμό.

Είτε είστε εταιρεία είτε άτομο που θέλει να στείλει πολλές αποσκευές, θα δουλέψουμε μαζί σας και με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, θα αποφασίσουμε ποια είναι η σωστή μέθοδος μεταφοράς.

Διατηρούμε ένα δίκτυο φημισμένων εταιρειών ταχυμεταφορών και μεταφορέων και το εξασφαλίζουμε για να αμβάνετε την καλύτερη ποιότητα της υπηρεσίας για την καλύτερη τιμή.

Δεν είστε σίγουροι ποιος τύπος υπηρεσίας αποστολής είναι κατάλληλος για εσάς;

Για να ελέγξετε εάν η αποστολή σας μπορεί να αποσταλεί με τις συνήθεις υπηρεσίες ταχυμεταφορών ή με τη χρήση των εμπορευμάτων, παρακαλούμε ελέγξτε τις διαστάσεις της αποστολής σας στο ηλεκτρονικό μας υπολογιστή.

Έλεγχος μεγέθους
Δεν είστε σίγουρος αν η αποστολή σας έχει τις προϋποθέσεις ως στάνταρ αποστολή ή μεταφορά εμπορευμάτων;
Ελέγξτε εισάγοντας τις διαστάσεις παρακάτω:
μήκος:*
πλάτος:*
ύψος:*

Αν η αποστολή χαρακτηρίζεται ως φορτίο, κάντε κλικ στην επιλογή Αίτηση ατομικής προσφοράς και συμπληρώστε τα κατάλληλα στοιχεία στην κενή φόρμα. Στη συνέχεια, η τελική τιμή θα υπολογιστεί από το τμήμα πωλήσεων μας μετά από επικοινωνία με την εταιρεία μας με αξιόπιστους μεταφορείς και θα σας αποσταλούν απευθείας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μόλις λάβουμε την τελική τιμή, το τμήμα θα οργανώσει τη ναυτιλία μαζί με τον παροχέα υπηρεσιών ταχυμεταφορών, αν αποφασίσετε να αποδεχθεί την προσφορά.

Φόρμα παραγγελίας

Το έντυπο προσφοράς χωρίζεται σε τρεις ενότητες:

Από το Cargo θα χρειαστείτε τις ακριβείς διαστάσεις της αποστολής, συμπεριλαμβανομένης της παλέτας - αυτές είναι μήκος, πλάτος και ύψος σε cm.
Θα χρειαστείτε επίσης το βάρος της αποστολής σε κιλά, αυτό είναι το μεικτό βάρος, όχι το καθαρό βάρος.
Θα πρέπει να περιγράψετε τα περιεχόμενά της και να δώσετε την αξία της.

Παραλαβή θα χρειαστείτε μια ακριβή διεύθυνση παραλαβής με τον σωστό ταχυδρομικό κώδικα, ένα όνομα του προσώπου που είναι υπεύθυνο για την παράδοση του πακέτου στον courier και τον τοπικό αριθμό τηλεφώνου.

Η παράδοση θα χρειαστεί ξανά μια ακριβή διεύθυνση παράδοσης με τον αντίστοιχο ταχυδρομικό κώδικα και το όνομα του ατόμου που λαμβάνει το πακέτο με το τοπικό νούμερο του τηλεφώνου.

Προετοιμασία του φορτίου

Για να είναι κατάλληλη για εμπορευματικές μεταφορές στην Ευρώπη, η παλέτα πρέπει να επιλέγεται, να συσκευάζεται και να ασφαλίζεται σωστά.

Η στοίβα σε καθαρές και ίσες στήλες στοιβάζοντας τα πακέτα με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσει τη μέγιστη σταθερότητα.

Μην αφήστε κενά για να κρατήσουν την παλέτα αρκετά δυνατή για να διατηρηθεί στους κραδασμούς και τις ακανόνιστες κινήσεις που θα βιώνει.

Δεν υπάρχουν προεξέχοντα πακέτα συσκευασιών που υπερβαίνουν τις διαστάσεις της παλέτας.Οι συσκευασίες πρέπει να είναι επίπεδες χωρίς να υπερβαίνει το μήκος της παλέτας.

Αποφύγετε το υπερβολικό βάρος Τα βαρύτερα πακέτα θα πρέπει να παραμείνουν στο κάτω μέρος. Τα ελαφρύτερα πακέτα ανήκουν στην κορυφή.

Τυλίξτε το θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο βλάβης στις συσκευασίες στην παλέτα.

Επισήμανση του φορτίου

Για όλες τις μεταφορές εμπορευμάτων στην Ευρώπη μέσω Eurosender, θα φέρει ο ταχυμεταφορέας που είναι υπεύθυνος για τις μεταφορές τις κατάλληλες ετικέτες ή θα παραλάβουν την αποστολή σας και θα την επισημάνουν στο τερματικό. Συνεπώς, εκεί δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε το δικό σας.Εκτός εάν δοθεί εντολή από την Eurosender ή τον πάροχο υπηρεσιών.Ακόμα, είναι σημαντικό να:

Κατάργηση παλαιών ετικετών - Κάθε παλιά ετικέτα πρέπει να αφαιρεθεί από την παλέτα, ώστε να μην συγχέεται με την παράδοσή του.

Βεβαιωθείτε ότι είναι ευανάγνωστα - Μετά το περιτύλιγμα και τη σύνδεση της παλέτας, βεβαιωθείτε ότι η αποστολή έχει μια επίπεδη επιφάνεια στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί η ετικέτα.

Σας συνιστούμε επίσης να συσκευάσετε ένα αντίγραφο της επιβεβαίωσης της παραγγελίας με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.Στην κορυφή του pallet, καθιστώντας έτσι τον εντοπισμό και την παράδοση της παλέτας πολύ πιο εύκολο στο απίθανο περίπτωση βλάβης ή απώλειας ετικέτας.

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Με την υποβολή της φόρμας προσφοράς, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την παραγγελία και να κάνετε την πληρωμή μέσω οποιασδήποτε από τις μεθόδους πληρωμής (πιστωτική κάρτα, PayPal ή τραπεζική μεταφορά). Εχετε μέχρι τις 10 το πρωί την ημέρα πριν από την παραλαβή για την πληρωμή, η ημερομηνία της παραλαβής μπορεί, φυσικά,να συμφωνηθεί με το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών.

Παραλαβή

Υπό τις συνθήκες της εμπορευματικής αποστολής στην Ευρώπη μέσω Eurosender, απαιτείται ένα περονοφόρο ανυψωτικό όχημα ή ο ίδιος τρόπος μεταφοράς θα είναι διαθέσιμος από τον πελάτη / ή την εταιρεία ταχυμεταφορών που οργανώθηκε από την Eurosender. Αυτό είναι για να εξασφαλιστεί ότι η παράδοση της παλέτας εκτελείται όπως το ρολόι. Εάν αυτό δεν μπορεί να γίνει θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Eurosender ή την εταιρεία ταχυμεταφορών απευθείας πριν φτάσει ο courier στη διεύθυνση.

Πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι η πρόσβαση στη διεύθυνση παραλαβής και παράδοσης καθίσταται εύκολη για τον courier και να γνωρίζετε ότι μπορεί να απαιτείται βοήθεια στην φόρτωση και εκφόρτωση.

Αποθήκευση του φορτίου σας

Αν βρίσκεστε σε κίνηση και χρειάζεστε χώρο αποθήκευσης για τα αντικείμενα σας πριν από την παράδοσή τους, τότε αυτό είναι δυνατό επίσης.

Η αποστολή σας θα παραληφθεί και αποθηκεύτει στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης courier για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται πριν την παράδοσή της σε μια νέα διεύθυνση σε μια ημερομηνία της επιλογής σας.

Η υπηρεσία αποθήκευσης μπορεί να οργανωθεί από εμάς σε συνεργασία με τις αξιόπιστες εταιρείες που διαθέτουν καλαίσθητες σύγχρονες αποθήκες και άριστες συνθήκες αποθήκευσης.Μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω sales@eurosender.com, απλά μας πείτε όταν χρειάζεστε το φορτίο που έχετε, για πόσο χρόνο απαιτούνται οι υπηρεσίες αποθήκευσης και πότε πρέπει να γίνει η αποστολή. Θα σας πούμε πόσο είναι να στείλετε και να αποθηκεύσετε την παλέτα σας.

Όλα θα ρυθμιστούν και η τιμή θα υπολογιστεί ανάλογα με το βάρος (kg) και τις διαστάσεις (cm) της αποστολής σας και τον αριθμό των ημερών για τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι υπηρεσίες αποθήκευσης.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Το βαρύ φορτίο είναι ήδη αυτόματα ασφαλισμένο σύμφωνα με τη Σύμβαση CMR και επιπλέον η ασφάλεια μπορεί να αγοραστεί μέχρι 5.000 € και μπορεί να αγοραστεί στη δεύτερο μέρος της διαδικασίας παραγγελίας.

Για την ασφάλιση των εμπορευματικών μεταφορών άνω των 5.000 €, η αίτηση μπορεί να υποβληθεί εγγράφως στην ενότητα σχολίων σχετικά με το έντυπο αίτησης για ατομική προσφορά ή επικοινωνώντας με την ηλεκτρονική διεύθυνση sales@eurosender.com.

Για αποστολή υψηλής αξίας, συνιστούμε έντονα την αγορά πρόσθετης ασφάλισης.

Ανοιχτοί για επιχειρηματικούς πελάτες

Για τους πελάτες μας B2B, είναι τώρα δυνατό να λάβετε άμεσα αποσπάσματα για ειδικές διαδρομές στην Ευρώπη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε στο Eurosender με τον εταιρικό σας λογαριασμό ή δημιουργήστε λογαριασμό εδώ.

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα ζητούμενα στοιχεία.

Εξερευνήστε τις πιθανές διαδρομές για τις εμπορευματικές μεταφορές στην Ευρώπη.