Διεύθυνση Άγιου Βασίλη 2024: Στείλτε και λάβετε γράμμα από τον Άγιο Βασίλη1 min read
santa's address

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, όπως και η ώρα για να στείλετε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη! Πώς μπορείτε όμως να λάβετε γράμμα από τον Άγιο Βασίλη; Δείτε ποια είναι η διεύθυνση του Άγιου Βασίλη στο Βόρειο Πόλο και στην Ελλάδα και μάθετε διαφορετικούς τρόπους για πώς θα στείλετε φέτος γράμμα στον Άι Βασίλη και να λάβετε απάντηση! Βιαστείτε, ο Άγιος Βασίλης περιμένει το γράμμα σας!

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη: Ποια είναι η διεύθυνση του Άγιου Βασίλη το 2024;

Μπορείτε εύκολα να κάνετε τα Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά με ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Βοηθήστε τα παιδιά σας να γράψουν το γράμμα τους και δείτε πως θα λάβουν απάντηση. Έτσι θα τους μείνουν αξέχαστα και εσείς θα ξέρετε τι δώρο να τους κάνετε.

Πώς γράφουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη;

Στο ίντερνετ θα βρείτε πολλά χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, για να δώσετε στο παιδί σας να γράψει το γράμμα τους. Μόλις το γράψει, και βεβαιωθείτε ότι έχει αναφέρει το δώρο που θέλει, θα το βάλετε σε ένα φάκελο και θα γράψετε πάνω αριστερά την δική σας διεύθυνση και δεξιά τη διεύθυνση του Άγιου Βασίλη για το 2024.

gramma ston agio basili

Ποια είναι η διεύθυνση του Άγιου Βασίλη στο Βόρειο Πόλο;

Για πιο αυθεντική μαγεία Χριστουγέννων, μπορείτε να στείλετε το γράμμα απευθείας διεύθυνση του Άγιου Βασίλη στο Βόρειο Πόλο. Κάθε χρόνο δέχεται εκατομμύρια γράμματα από μικρά παιδιά, στο Ροβανιέμι της Λαπωνίας, που είναι το χωριό του Άι Βασίλη.

Και φυσικά δεν πρέπει να ανησυχείτε εάν δεν μιλάτε φινλανδικά, καθώς μπορείτε να στείλετε γράμματα σε 13 διαφορετικές γλώσσες! Αυτή είναι η πραγματική διεύθυνση του Άγιου Βασίλη στο Βόρειο Πόλο:

Santa Claus
Santa Claus ’Main Post Office
Tähtikuja 1
96930 Arctic Circle
Finland

Αν πάλι το αφήσατε για τελευταία στιγμή, μην ανησυχείτε. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε την ταχύτερη επιλογή για να στείλετε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και θα το παραλάβει σε 24-72 ώρες!

Ενδιαφέρον στοιχείο: δεν στέλνουν μόνο τα παιδιά γράμμα στον Άγιο Βασίλη, αλλά και ορισμένοι ενήλικες συμμετέχουν με χαρά σε αυτό το υπέροχο τελετουργικό. Έτσι, τα ξωτικά του ταχυδρομείου του Άγιου Βασίλη έχουν αποκαλύψει ότι λαμβάνουν γράμματα από πολιτικούς, ακόμη και από διασημότητες!

send a letter to Santa

Ποια είναι η διεύθυνση Άγιου Βασίλη στην Ελλάδα

Αν επιλέξετε να στείλετε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη στην διεύθυνση στην Ελλάδα, μπορείτε απλά να γράψετε στον φάκελο «Προς τον Άγιο Βασίλη, Λαπωνία».

Στη συνέχεια μπορείτε να ταχυδρομήσετε το γράμμα στα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που τοποθετούνται τις ημέρες των Χριστουγέννων στα κεντρικά καταστήματα των ΕΛΤΑ.

Πώς θα λάβω γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Αν στείλετε στη διεύθυνση του Άγιου Βασίλη στο Βόρειο Πόλο, τότε μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε γράμμα από τον Άγιο Βασίλη -όχι όμως δωρεάν. Μια άλλη ποιο οικονομική λύση είναι να γράψετε εσείς ένα γράμμα στα παιδιά σας «από τον Άγιο Βασίλη», και να το στείλετε στη διεύθυνση του σπιτιού σας για να φανεί πιο «επίσημο». Θα βρείτε πολλά παραδείγματα απαντητικών επιστολών από τον Άγιο Βασίλη στο ίντερνετ.

Γράψτε μας τη διεύθυνση παραλαβής και παράδοσης και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

Τι κάνουν τα ταχυδρομεία με τα γράμματα που απευθύνονται στον Άγιο Βασίλη;

Φυσικά, αναρωτιέστε ποιος διαβάζει όλα αυτά τα γράμματα που αποστέλλονται στον Άγιο Βασίλη. Η απάντηση είναι απλή – οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη! Εκατοντάδες άνθρωποι που εργάζονται στα ταχυδρομεία καθώς και εθελοντές που θέλουν να φέρουν περισσότερη μαγεία σε αυτόν τον κόσμο διαβάζουν και απαντούν στα γράμματα. Φυσικά, ένα άτομο δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά μόνο του. Έτσι, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γίνονται οι συγγραφείς-φαντάσματα που απαντούν σε όλα τα γράμματα που στέλνουν τα παιδιά στον Άγιο Βασίλη.

Πώς θα στείλετε φέτος γράμμα στον Άι Βασίλη μέσω του Eurosender

Με τη βοήθεια της υπηρεσίας παράδοσης φακέλων express, ο Άγιος Βασίλης θα παραλάβει το γράμμα σας μέσα σε 24 ώρες, αν το στέλνετε από την Ευρώπη. Για να οργανώσετε την παράδοση του φακέλου σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ετοιμάσετε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να κλείσετε την υπηρεσία μας με μερικά κλικ. Επιλέξτε τη διεύθυνση παραλαβής και παράδοσης (βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη Φινλανδία, όχι τη Λαπωνία) με το εργαλείο κράτησης και ολοκληρώστε την παραγγελία. Απολαύστε τις διακοπές των Χριστουγέννων και στείλτε ή λάβετε γράμμα από τον Άγιο Βασίλη το 2024 με την Eurosender!