Reducere servicii curierat Eurosender4 min read
sconto sulla spedizione con Eurosender

Cum se obține o reducere pentru servicii de curierat cu Eurosender?

Eurosender este prima platformă de expediţii din uşă în uşă la nivel european și global, ce oferă o gama variată de servicii de curierat rapid, servicii profesionale de coletărie la preţuri scăzute ce corespund cererilor dvs.

Utilizând serviciul de curierat Eurosender veţi beneficia de cel mai bun raport calitate-preţ. De ce? Eurosender este o alegere potrivită pentru a economisi timp şi bani. Algoritmul nostru exclusiv compară prețurile oferite de cele mai bune companii europene ce oferă servicii de curierat rapid, iar noi alegem pentru dvs. cel mai ieftin preţ pentru serviciile de curierat.

De asemenea puteți beneficia de tarife mici pentru asigurarea de transport. Asigurarea până în 200 EUR este inclusă în prețul serviciului de curierat. Opţional, atunci când coletele conțin produse de o valoare mai ridicată, clienţii Eurosender pot cumpăra o asigurare suplimentară de până la 5.000 EUR.

În acest articol puteți citi cum să beneficiați, pe lângă toate celelalte avantaje, de un cod de reducere Eurosender.

Cum puteți beneficia de o reducere Eurosender?

Există o serie de modalități directe și indirecte de a economisi bani și de a obține cele mai ieftine preţuri pentru serviciile de curierat oferite de Eurosender. Dacă aveți un cod de reducere pentru servicii de curierat, îl veți putea folosi în timpul procesului de plată. Mai multe colete înseamnă mai puțin de plată. Este modul prin care răsplătim clienții noștri fideli. Astfel, atunci când plasați mai multe comenzi, veți beneficia de preţuri mai reduse pentru servicii de coletărie.

Modalități de a obține un cod de discount cu Eurosender

Reducerea Eurosender prin parteneriate

De-a lungul anilor, am colaborat cu diverse organizații și instituţii din întreaga Europă. Scopul parteneriatelor este acela de a îmbina serviciile noastre de curierat rapid cu cele pe care aceste organizații le oferă. Am încheiat parteneriate cu diferite tipuri de organizații, de la organizații care oferă cazare, până la expatriați, comunități studențești și alții. O modalitate de a vedea dacă faceţi parte dintr-o organizaţie este prin accesarea secțiunii noastre blog (deocamdată în limba engleză). Această arhivă vă arată câteva dintre parteneriatele noastre, dar cu siguranță nu toate.

Reducere Eurosender pentru studenți

Este o onoare şi o plăcere să susținem studenții și să îi încurajăm să meargă în străinătate. Pentru o reducere Eurosender, aruncați o privire la organizațiile studențești locale. De exemplu, avem diverse colaborări cu diferite secțiuni ale organizațiilor din diferite țări. Partenerii noștri sunt locali, naționali și internaționali.

Până în prezent, Eurosender a susţinut deja peste 500.000 de studenți care au participat la programe de schimb, număr ce continuă să crească. Un alt câştig pentru studenți este faptul că putem aranja, stoca bunurile acestora atâta timp cât este necesar. Această soluție a fost acceptată foarte bine de acei oameni mobili care se mută într-o țară nouă și au nevoie de un loc pentru a-și stoca lucrurile înainte de a ajunge la noua lor casă. Puteți citi mai multe despre serviciile pe care le oferim elevilor și ONG-urilor pe paginile dedicate.

Cum să obțineţi cele mai ieftine preţuri pentru serviciile de curierat

Cele mai scăzute preţuri cu Eurosender pentru utilizatorii B2B

Cum poate beneficia un utilizator B2B înregistrat de cel mai ieftin preţ pentru serviciile de curierat? Tot ce trebuie să faceți este să vă creați gratuit un cont de companie și veți avea acces la milioane de tarife mai mici pentru serviciile de curierat rapid. După care, trebuie să plasați o comandă în timp ce sunteți autentificat și veți vedea imediat diferența de tarife.

Dar asta nu este tot. Puteți obține chiar și o reducere mai mare dacă vă înregistrați compania pe site-ul nostru și începeți să utilizați creditele de utilizator ca opțiune de plată. Pentru a aplica, trebuie doar să vă conectați la profilul dvs. și să alegeți Creditul de utilizator din meniul din stânga. Următorul pas este să alegeți suma pe care doriți să o adăugați și să urmați câțiva pași simpli care vă vor ajuta să finalizați procesul. Pentru a utiliza creditul la plasarea comenzii, selectați pur și simplu Creditul utilizatorului ca opțiune de plată. Pentru fiecare comandă plătită cu credite pentru utilizatori, veți primi o reducere de 10%. Aceasta este o modalitate bună de a economisi mai mulți bani.

În același timp, clienții noștri fideli beneficiază de cele ieftine preţuri pentru serviciile de curierat, în funcție de dimensiunea și volumul de colete. În acest caz, experții noștri din domeniul logisticii sunt responsabili de organizarea serviciului de curierat care este adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client.