Pixel
  • /
  • /
  • Eurosenderova logistička mreža

Kurirska mreža

Eurosender je jednostavan internetski rezervacijski sustav koji vam omogućuje narudžbu kurirskih paketnih usluga od vrata do vrata između država Europske unije, po najkonkurentnijih cijenama. Eurosender je pravo mjesto za svakoga tko želi poslati paket, kofer ili teretnu pošiljku.

Specijalizirani smo za slanje paketa, kao i za prijevoz teretnih pošiljaka po cijeloj Europskoj uniji.

Eurosenderova kurirska mreža sastoji se samo od najvećih i najpouzdanijih svjetskih kurirskih službi.

Slanjesa Eurosenderom potpuno je sigurno i pouzdano, s obzirom na to da su sve pošiljke osigurane. Svaka stranka prima i referentni broj i pristup internetskoj aplikaciji, gdje može pratiti put svoje pošiljke.

U slučaju eventualnih pitanja, pozivamo Vas da se obratite našoj službi za korisničku podršku putem e-pošte help@eurosender.com ili telefonom na +385 1 777 6396. Rado ćemo vam pomoći u vezi svih pitanja o slanju vašeg paketa ili kofera.

Eurosender je vrlo popularan, posebice među iseljenicima, radnicima imigrantima, sportskim entuzijastima, međunarodnim studentima i studentima na razmjenama, ukratko, među svima koji šalju različitu robu, kao i među onima koji ne žele imati problema s dodatnom prtljagom. Eurosender je postao poželjna platforma za mala i srednja poduzeća jer zadovoljava njihovim dnevnim potrebama za prijevoz paketnih i teretnih pošiljaka unutar Europske unije.

Odaja narudžbe za prijevoz paketa, kartonske kutije, kofera ili teretne pošiljke na web stranici Eurosender.hr je jednostavna, a naručena usluga vrlo povoljna. U samo dva kratka i jednostavna koraka možete naručiti prijevoznu uslugu, koja je i do 70% jeftinija od normalne cijene za takve usluge.

Za narudžbu nije potrebna registracija i ne poznaje skrivene dodatke, samo odlična usluga i povoljne cijene.

 

 

Naša logistička mreža: