Pixel
 • /
 • /
 • Kako funkcionira Eurosender?

Kako predajem narudžbu za usluge?

Sa Eurosenderom, narudžba slanja paketa je jednostavna, zanesljiva i cijenovno povoljna. Eto kako djeluje:

Eurosender primi mnogo individualnih narudžba iz cjele Europe. Ova velika količina narudžbi omogučava Eurosenderu da pregovara cijenu s kuririma i zbog toga ponudi vam cijene koje su do 70% niže nego standardne cijene kurira.

Za rezervaciju slanja u bilo koju destinaciju u EU, sve što morate uraditi jest sljediti nekoliko jednostavnih koraka, koji če vas voditi kroz cijeli postupak. Kad je vaša narudžba potvrđena, Eurosender če je slati jednom od naših kurirskih partnera s kojimi suradujemo (kao što su DPD, GLS, UPS …) da preuzmejo vašu pošiljku na adresi, koju ste naveli. Primit ćete I referentni broj, s kojim možete pratiti napredak vaše pošiljke u svakom trenu. Kad vaša pošiljka dostiže destinaciju dostave, kurir će je dostaviti na adresu, koju ste naveli.

Naša služba za pomoč korisnikom će vam biti dostupna u svakom koraku, da vam odgovori na poneka pitanja ili pomaže kod potencijalnih problema.

 

Naši jednostavni uputi omogućit ču vam slanje vašeg paketa u roku od nekoliko minuta.

 

1. KORAK

Otvorite web-stranicu Eurosender.hr i u namjenska polja upišite zahtijevane podatke o vašoj pošiljci: državu u kojoj predajete, državu za dostavu i broj paketa koji ćete poslati. Stranica će  zatim generirati procijenjene troškove dostave.

Kada unesete potrebne informacije (državu u kojoj predajete, državu za dostavu i broj paketa), nastavite na sljedeći korak tako da kliknete na gumb NAPRIJED.

 

2. KORAK

U ovom koraku stranica će, na temelju informacija iz 1. koraka, generirati troškove dostave. Cijena vrijedi za paket od 20 kg. Cijena za našu uslugu dostave uvijek je konačna I ne morate očekivati nikakve dodatne pristojbine.Cijena direktno ovisi od specifikacija paketa (količine i težine), koje ste naveli i prema tome se i mijenja

Drugi je korak najvažniji u postupku, jer unosite podatke o težini paketa i podatke o preuzimanju / dostavi.

Morate upisati točne i precizne adrese za preuzimanje i dostavu. Samo će tako naš ugovorni kurir moći pronaći vašu kuću ili ured i preuzeti vaš paket te ga dostaviti na željenu adresu.

Također je vrlo važno da nas obavijestite o pravilnom lokalnom broju telefona u državi u kojoj će se odvijati preuzimanje / dostava pošiljke. Tako će vas naš ugovorni kurir moći nazvati u slučaju problema kod preuzimanja / dostave.

Kada unesete sve zahtijevane podatke, odaberite način plaćanja narudžbe:

 • Kreditna kartica
  Primamo kreditne kartice brojnih ponuditelja (Visa, Mastercard, AA …). Svi podaci o plaćanju (kao što su broj kreditne kartice, sigurnosni kod itd.) potpuno su zaštićeni i neće biti proslijeđeni ili otkriveni ni nama ni našim partnerskim kuririma, pošto koristimo siguran sistem plačanja tvrtke Braintee.

 

 • PayPal
  Ako se koristite PayPalom, možete se prijaviti u vaš PayPal račun svojim korisničkim imenom i lozinkom te nastaviti procesom plaćanja. Bit čete preusmjereni na web stranicu PayPal-a, našog partnera i vodečog svijetovnog ponudnika sigurnog plačanja. Upotrebom PayPala vaši će podaci o plaćanju (kao što su broj kreditne kartice, sigurnosni kod itd.) biti potpuno zaštićeni te neće biti predani ni otkriveni nama ili našim partnerskim kuririma.

 

 • Bankovni prijenos
  Primamo bankovne transfere iz svih banaka. Nakon završenog procesa narudžbe dobit ćete sve potrebne podatke za izvršenje uplate putem direktnog bankovnog prijenosa. Sve naše stranice zaštitene so sa GeoTrust SSL certifikatom. 

 

Kliknite na malu kutiju, da prihvatite naše Uvijete korištenja te onda nastavite klikom na “DOVRŠITE NARUDŽBU” ili “NAPRIJED” gumb, koji če vas dovesti do sledečeg koraka.

 

Nakon ste odabrali vaš način plačanja, kliknite na gumb NAPRIJED, koji če vas dovesti do sledečog koraka.

 

3. KORAK

Svrha je ovog koraka osigurati sigurnost transakcije i pružiti mogućnost da još jednom provjerite vašu narudžbu. Molimo vas da još jednom provjerite sve unesene podatke. Uvjerite se da su svi podaci ispravni i napravite sve potrebne izmjene i dopune.

Nakon provjere točnosti unesenih podataka, nastavite s plaćanjem.

Ako ste odabrali mogućnost plaćanja kreditnom karticom, klikom na gumb “DOVRŠITE NARUDŽBU” vasa narudžba če biti završena.

Ako ste odabrali PayPal, vasa narudžba če biti sprocesirana klikom na “Plati” gumb. Nakon toga bit ćete preusmjereni natrag na našu web-stranicu, gdje možete vidjeti i pratiti status vaše narudžbe.

Nakon što završite svoju narudžbu, ubrzo ćete primiti potvrdnu e-poštu s podacima o narudžbi I informacijama praćenja.

 

4. KORAK

Vaša će narudžba biti pregledana u roku 24 sati i poslana jednoj od kurirskih služba, s kojima sudjelujemo. Kada su usluge uređene, primit ćete e-poštu s konačnim I potvrđenim informacijama o vašoj pošiljki.

Bit čete obavijesteni o očekivanom datumu preuzimanja pošiljke (na radne dane, to je obićno između 9.00 i 18.00). Ako želite dogovoriti specifično vrijeme preuzimanja, možemo vam dati lokalni broj kurirske službe i možete pokušati kontaktirati kurirsku službu direktno i provjeriti, dali je to moguče.

 

5. KORAK

Kurir će preuzimanje pošiljke obaviti brzo i učinkovito. Kada paket predate kuriru, primit ćete potvrdu o preuzimanju. Nakon preuzimanja vašeg paketa naši pouzdani ugovorni ponuditelji dostavnih usluga pobrinut će se da vaša pošiljka sigurno stigne na odabranu lokaciju. Pošiljku možete preko referentnog broja pratiti na našoj stranici kroz cijeli postupak.

 

6. KORAK (neobvezatno)

Povratna informacija o našoj usluzi mnogo nam znači! Nakon izvršene usluge, molimo vas da s nama podijelite svoje misli, komentare i prijedloge o usluzi. Sve povratne informacije poslane na help@eurosender.com bit će nagrađene kodom za popust za vašu sljedeću narudžbu.