Pixel
  • /
  • /
  • Eurosenderjeva logistična mreža

Kurirska mreža

Eurosender.si je preprost spletni rezervacijski sistem, ki vam omogoča naročilo dostave različnega blaga od vrat do vrat znotraj Evropske unije, po najkonkurenčnejših cenah. Če želite poslati paket, kovček ali tovorno pošiljko, ste na pravem mestu.

Specializirani smo za pošiljanje tako paketov, kot tudi tovornih pošiljk, znotraj celotne Evropske unije.

Eurosenderjevo logistično mrežo sestavljajo samo največje in najzanesljivejše, svetovno priznane kurirske službe.

Pošiljanje z Eurosenderjem je varno, saj so vse pošiljke zavarovane. Prejeli boste tudi sledilno številko, s katero boste lahko spremljali celotno pot vaše pošiljke.

Če imate vprašanje glede vaše pošiljke, vam bomo nanj z veseljem odgovorili, če nam boste pisali na help@eurosender.com ali nas poklicali na 01 235 58 00.

Eurosender je zelo priljubljen med izseljenci, športniki, mednarodnimi študenti in študenti na izmenjavah ter vsemi, ki pošiljajo različne blago ali pa na potovanju ne želijo s seboj prenašati dodatne prtljage. Naša platforma je med malimi in srednje velikimi podjetji postala najpriljubljenejša platforma za naročilo prevoza, saj ustreza njihovim vsakodnevnim potrebam po pošiljanju paketov in tovornih pošiljk znotraj Evropske unije.

Oddaja naročila za prevoz paketa, kartonske škatle, kovčka ali tovorne pošiljke na spletnem portalu Eurosender.si je preprosta, naročena storitev pa ugodna. V samo dveh kratkih in enostavnih korakih boste lahko naročili prevozno storitev, ki je tudi do 70% cenejša od običajnih cen za tovrstno storitev.


Brez predhodne registracije in kasnejših doplačili, le odlična storitev po ugodnih cenah!