Pixel
  • /
  • /
  • Dörr-till-dörr frakttjänst

Logistiska nätverk

Eurosender är en enkel webbmotor som tillåter dig att beställa dörr-till-dörr leveranstjänster för diverse föremål till alla EU länder, till ett av de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Om du ska skicka ett paket eller en resväska har du kommit till rätt ställe!

Eurosenders logistiska nätverk består enbart av världens största och mest respekterade kurirer.

Att frakta med Eurosender är säkert, eftersom alla föremål är försäkrade. Dessutom kommer du få ett spårningsnummer och en tillhörande länk som tillåter dig att hela tiden följa leveransprogressen.

För att kontakta vår kundservice, skicka ett mejl till help@eurosender.com eller ring oss på +46 844680119. Vi hjälper dig gärna vid frågor eller problem angående ditt paket eller din resväska.

Eurosender är väldigt populär bland utvandrare, internationella studenter och utbytesstudenter, idrottsmän och alla som önskar att frakta olika föremål eller helt enkelt inte vill ta med sig stora resäskor med sig när de reser.

Att beställa frakt för ditt paket/din kartong/din resväska är prisvärt, snabbt och enkelt med Eurosender. Genom 2 snabba och enkla steg kan du arrangera frakt till en bråkdel av det vanliga priset, och du kan spara upp till 70 %.

Ingen registrering eller gömda avgifter, bara bra service till bra priser! Priset visas på första sidan och kommer inte att ändras så länge du inte gör några ändringar med beställningen.

 

Vårt logistiska nätverks