Pixel
  • /
  • /
  • Mogućnosti plaćanja
Mogućnosti slanja

Na koji bi način mogao primatelj paketa platiti usluge slanja?

Da bi primatelj paketa platio za usluge slanja, on bi trebao biti onaj koji stvara narudžbu. To jeste zbog činjenice što se naplaćivanje usluga vrši u samom postupku narudžbe. Samo se uz plaćanje narudžbe može obaviti i potvrditi rezervacija kurirskih usluga.

Mogu li promijeniti ponuditelja kurirskih usluga koji je nadležan za preuzimanje i dostavu?

Eurosender sistem automatski odabira kurirske tvrtke koje nude najpovoljniju cijenu i uz najviši stepen kvaliteta usluga na odabranoj destinaciji. Ako biste željeli slati predmete s drugom kurirskom tvrtkom trebali biste za to doplatiti. Za provjeru mogućnosti promijene kurirske tvrtke, molimo da nam pošaljete poruku na help@eurosender.com i naš će vas odsjek za podršku korisnicima obavijestiti o raspoloživih mogućnostima.

Mogu li platiti gotovinom uz dostavu pošiljke?

Ne postoji mogućnost plaćanja uz dostavu gotovinom. Metode plaćanja koje su na raspolaganju jesu sigurno plaćanje kreditnom karticom, sigurno plaćanje PayPalom ili plaćanje uplatnicom. Svi su oblici naplaćivanja zaštićeni certificiranim sistemom GeoTrust SSL i detaljno su objašnjene payment sectionodsjeku pomoći za plaćanje.