Pixel
  • /
  • /
  • Opțiuni cu plata
Opțiuni cu plata

Cum poate destinatarul să plătească pentru serviciu?

Pentru ca destinatarul să plătească pentru serviciu, acesta trebuie să fie cel/cea care plasează comanda. Plata este parte din procesul de comandă și serviciul de curierat poate fi confirmat doar după ce plata a fost procesată.

Pot schimba compania de curierat care trebuie să efectueze livrarea?

Sistemul Eurosender selectează automat compania de curierat care oferă cel mai bun preț și cea mai înaltă calitate a serviciilor pentru ruta selectată. Dacă doriți să expediați articolele dvs. cu o companie de curierat diferită față de cea selectată de sistemul nostru, o taxă suplimentară va fi aplicată. Pentru a verifica posibilitatea schimbării companiei de curierat, trimiteți un email la help@eurosender.com  și echipa noastră de asistență clienți vă va prezenta scenariile posibile.

Pot face plata ramburs?

Nu există opțiunea plății ramburs. Metodele disponibile sunt plata securizată prin card bancar, plata prin sistemul securizat de plată PayPal sau plata prin transfer bancar. Toate metodele noastre de plată sunt securizate prin certificate GeoTrust SLL și sunt explicate în secțiunea noastră de plată.