Pixel
  • /
  • /
  • Παραλαβή και παράδοση
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Δες το βίντεο

Μπορώ να επιλέξω την ώρα παραλαβής και παράδοσης;

Οι επιλεγμένοι πάροχοι υπηρεσιών ταχυμεταφοράς εκτελούν συνήθως αποστολές εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, κατα το οποίο προέρχονται 9:00 έως 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, κυρίως σε εποχές αιχμής, ο courier μπορεί να φτάσει και πριν ή μετά από αυτό το χρονικό διάστημα.

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να αποκτήσετε πιο συγκεκριμένο χρόνο για τη συλλογή. Γι 'αυτό, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να σας παράσχουμε τον αριθμό του επιλεγμένου παροχέα ταχυμεταφορών, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί του.Με τη διαθεσιμότητα του courier, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να έχετε μικρότερο χρονοδιάγραμμα για παραλαβή ή παράδοση.

Θα μου τηλεφωνήσει ο οδηγός της ταχυμεταφοράς προτού παραλάβω ή παραδώσω ένα πακέτο;

Σε ορισμένες χώρες, ο οδηγός ταχυμεταφοράς καλεί πριν από την παραλαβή ή την παράδοση. Ωστόσο, δεν είναι υποχρέωση του οδηγού ταχυμεταφορών να το πράξει. Σημειώστε ότι εάν αποφασίσει να καλέσει, μπορεί να καλέσει μόνο τοπικό τηλέφωνο.

Πρέπει να εκτυπώσω την ετικέτα;

Για την τυπική υπηρεσία αποστολής, δεν θα χρειαστεί να εκτυπώσετε την ετικέτα για το δέμα σας.

Πρέπει να εκτυπώσετε την ετικέτα εάν η χώρα παραλαβής είναι η Σουηδία ή η Ισπανία ή επιλέγετε την υπηρεσία Flexi(Διαθέσιμο μόνο για μερικούς από τους επιχειρηματικούς πελάτες μας).

Κατά την κράτηση μιας υπηρεσίας μεταφοράς εμπορευμάτων, η εκτύπωση της ετικέτας είναι απαραίτητη μόνο εάν σας δοθεί εντολή από την επιλεγμένη εταιρεία ή από την Eurosender. Παρ 'όλα αυτά, συνιστάται να τοποθετήσετε ένα αντίγραφο της επιβεβαίωσης της παραγγελίας και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες στην κορυφή του πακέτου σας. Αυτό θα έκανε τον εντοπισμό και την παράδοση και αποστολή πολύ πιο εύκολη στην απίθανη περίπτωση βλάβης ή απώλειας.

Τι είδους διευθύνσεις μπορεί να συλλέξει ο courier;

Ο courier μπορεί να συλλέξει μόνο από πλήρεις διευθύνσεις με ακριβείς ταχυδρομικούς κώδικες όπως δίνονται στη διαδικασία παραγγελίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει προηγουμένως παραδόσεις ταχυδρομείου ή ότι έγιναν άλλες παραδόσεις στη διεύθυνση αυτή.

Οι Couriers μπορούν να συλλέξουν από τα κλειστά διαμερίσματα, τους φοιτητικούς κοιτώνες, τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, τις αποθήκες της εταιρείας, τις ιδιωτικές διευθύνσεις και τα ξενοδοχεία, και τους ξενώνες.

Για διαμερίσματα και διευθύνσεις με πολλαπλές μονάδες, ο courier θα κάνει μερικές φορές την παράδοση ή παραλαβή στην κύρια πόρτα του κτιρίου.

Υπάρχουν θέσεις στις οποίες μπορώ να αφήσω τη συσκευασία μου;

Γενικά, το πακέτο σας πρέπει να παραληφθεί σε συγκεκριμένη διεύθυνση. Θα μπορούσε να είναι είτε όπου ζείτε, από το σπίτι του φίλου σας, ένα ξενοδοχείο ή στο χώρο εργασίας σας.

Επί του παρόντος, το Eurosender και το δίκτυο των εταιρειών ταχυμεταφορών και των μεταφορέων κάνουν drop off μόνο σε ορισμένες χώρες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία και θα σας ενημερώσουμε για τα σημεία απόρριψης τα οποία είναι διαθέσιμα επί του παρόντος.

Είναι ο οδηγός ταχυμεταφορών εξοπλισμένος με εργαλεία για να ελέγξει το βάρος του δέματός μου κατά την παραλαβή;

Το βάρος των πακέτων ελέγχεται συνήθως μετά την άφιξη του τεμαχίου στην τοπική αποθήκη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο οδηγός θα έχει τον εξοπλισμό για να ελέγξει το βάρος . Σε περίπτωση που η αποστολή σας καταλήξει να είναι βαρύτερη από το βάρος που επιλέξατε κατά την κράτηση είτε θα χρεωθείτε είτε για το επιπλέον βάρος είτε για το πακέτο σας θα σας επιστραφεί.

Εάν, μετά τη συσκευασία, διαπιστώσετε ότι το πακέτο σας είναι βαρύτερο από το βάρος που επιλέξατε αρχικά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν έχω πολλά δέματα, θα συλλέγονται από την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών;

Ανάλογα με τα στοιχεία που παρέχονται στη διαδικασία κράτησης, η Eurosender επιλέγει την υπηρεσία ταχυμεταφορών που προσφέρει με την καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση για να πραγματοποιήσετε την παραλαβή. Εάν όλα τα πακέτα για παραλαβή είναι κάτω από ή μέχρι το μέγιστο των 30 κιλών, θα παραληφθούν από την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών. Για μικτά πακέτα, επάνω από 30 κιλά και για τα άτομα μέχρι 50 κιλά, μπορεί να εκτελέσει την παραλαβή μια διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών.

Κάθε υπηρεσία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε, ειδικεύεται σε διαφορετικές μεθόδους μεταφοράς και σε διαφορετικές διαδρομές. Για το λόγο αυτό, διαφορετικά μεγέθη συσκευασίας και διαδρομές μπορούν να εκτελούνται με διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφοράς. Εάν η υπηρεσία ζητείται με διαφορετικές παραγγελίες.

Δες το βίντεο

Μπορώ να επιλέξω μια συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης;

Για την τυπική υπηρεσία αποστολής, η ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα στην οποία έχει παραληφθεί η συσκευασία και τη χώρα στην οποία παραδίδεται. Για κάθε διαδρομή, ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών. Μπορείτε να υπολογίσετε πόσο χρόνο θα πάρει περίπου το πακέτο σας για να φτάσετε στο δικό του προορισμό στον εκτιμητή χρόνου μας.

Ωστόσο, για τη μεταφορά εμπορευμάτων, ίσως είμαστε σε θέση να κανονίσουμε την παράδοση σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Για περισσότερα πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.