Pixel
  • /
  • /
  • Παραγγελία
Παραγγελία

Δες το βίντεο

Σε ποιες χώρες μπορώ να στείλω;

Μπορείτε να στείλετε σε σχεδόν οποιαδήποτε διεύθυνση στην Ευρώπη και αλλού. Η μηχανή αναζήτησης μας θα σας δείξει το σύνολο των χωρών στις οποίες προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Η τιμή εξαρτάται από τη διεύθυνση που επιλέγω, έστω και αν βρίσκεται εντός της ίδιας χώρας;

Για τις συνήθεις υπηρεσίες αποστολής, η τιμή δεν διαφέρει στην ίδια χώρα.

Ωστόσο, για τις εμπορευματικές μεταφορές, οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν σε μια χώρα, καθώς οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τον ταχυδρομικό κωδικό. Επομένως, αν σκοπεύετε να μεταφέρετε μια παλέτα, βεβαιωθείτε ότι μας δώσατε τον σωστό ταχυδρομικό κώδικα.

Πώς μπορώ να συμπληρώσω τη φόρμα εάν ο χώρος παραλαβής είναι ξενοδοχείο;

Είναι δυνατό να παραλάβουμε το δέμα σας σε ένα ξενοδοχείο.

Για το θέμα αυτό, όταν προχωράτε στην κράτηση της υπηρεσίας ναυτιλίας, θα πρέπει να γράψετε το όνομα του ξενοδοχείου στο πεδίο ονόματος. Στη συνέχεια, γράψτε το δικό σας όνομα. Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να τοποθετήσετε το όνομά σας στα πεδία, δοκιμάστε διαιρώντας το όνομα του ξενοδοχείου και το όνομά σας ανάμεσα στα πεδία "Όνομα" και "Επίθετο".

Εάν είναι δυνατόν, θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε και τη "ρεσεψιόν" μετά το όνομα του ξενοδοχείου. Με αυτόν τον τρόπο, ο οδηγός της ταχυμεταφοράς θα γνωρίζουμε ότι το δέμα έμεινε στη ρεσεψιόν.

Πώς μπορώ να συμπληρώσω τη φόρμα εάν η θέση παραλαβής είναι εταιρεία;

Με την Eurosender, μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σας.

Για το θέμα αυτό, όταν προχωράτε στην κράτηση της υπηρεσίας ναυτιλίας, θα πρέπει να γράψετε το όνομα της εταιρείας στο πεδίο ονόματος. Στη συνέχεια, γράψτε το όνομα του ατόμου επαφής. Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα στην τοποθέτησή σας στα πεδία, δοκιμάστε να διαιρέσετε το όνομα της εταιρείας και το όνομα του ατόμου επαφής μεταξύ του ονόματος "Όνομα"και "Επώνυμο".

Εάν είναι εφικτό και εφαρμόσιμο, θα μπορούσατε επίσης να συμπεριλάβετε την "ρεσεψιόν" μετά το όνομα της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο, ο οδηγός θα γνωρίζει ότι το δέμα έμεινε στη ρεσεψιόν.

Μπορώ να στείλω σε ιδιωτική διεύθυνση;

Ναι, ως επιχειρηματικός χρήστης μπορείτε να μεταφέρετε σε ιδιωτική διεύθυνση. Για παράδειγμα, η παραλαβή μπορεί να γίνει στα γραφεία της εταιρείας και η παράδοση μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε ιδιωτικό παραλήπτη.

Μπορεί το πακέτο μου να πάρει από ένα αεροδρόμιο;

Ναί. Μέσω της Eurosender μπορείτε να κάνετε κράτηση με την υπηρεσία μεταφοράς με παραλαβή σε ένα αεροδρόμιο.

Αυτό είναι εφικτό εφόσον ο χώρος συλλογής εντοπίζεται εύκολα και ο οδηγός είναι σε θέση να σταθμεύσει το φορτηγό του σε απόσταση 25 μέτρων από το αναφερόμενο σημείο παράδοσης. Το σημείο συλλογής πρέπει να είναι προσπελάσιμος χώρος, κατά προτίμηση μακριά από τα συνωστισμένα μέρη του κτιρίου και φυσικά, δεν μπορεί να είναι πέρα από την ασφάλεια αεροδρομίου.

Οι οδηγοί ταχυμεταφορών έχουν προκαθορισμένες διαδρομές που λειτουργούν σε ένα καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, γι 'αυτό και μια συλλογή σε σημείο με σαφή σήμανση που είναι εύκολο να βρεθεί θα σημαίνει μια αποτελεσματική και επιτυχημένη παραλαβή. Είναι δυνατή η οργάνωση της ναυτιλίας σε απομακρυσμένες περιοχές;

Είναι δυνατές οι συλλογές και οι παραδόσεις σε απομακρυσμένες περιοχές.

Γενικά, συλλογές και παραδόσεις από και σε απομακρυσμένες περιοχές γίνονται ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι θέσεις δεν είναι κοντά στις τοπικές αποθήκες των ταχυμεταφορών, οπότε δεν μπορούν να προσφέρουν την υπηρεσία σε καθημερινή βάση.

Συνιστούμε να ελέγξετε απευθείας με τον παροχέα υπηρεσιών ταχυμεταφορών για λεπτομέρειες σχετικά με τις ημέρες με προγραμματισμένες συλλογές και παραδόσεις στην περιοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, δείτε το άρθρο του ιστολογίου μας.

Πώς μπορώ να παραγγείλω από μια κοινόχρηστη κοινότητα ή / και από διευθύνσεις πολλαπλών μονάδων;

Όταν οργανώνετε αποστολές από διευθύνσεις πολλαπλών μονάδων ή από μια κοινόχρηστη κοινότητα, συνιστάται να ορίσετε την παραλαβή ως κύριο πεδίο της διεύθυνσης ή / και να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες για την ολοκλήρωση της παράδοσης.

Στην περίπτωση μιας περιφραγμένης κοινότητας, θα πρέπει να δώσετε το κατάλληλο κουδούνι για τον courier. Αν όχι, μπορεί να αφήσει το δέμα στην πόρτα ή με τον φρουρό.

Στην περίπτωση των διευθύνσεων πολλαπλών μονάδων, όπως οι κοιτώνες ή οι ξενώνες, συνιστάται το πρόσωπο που κάνει την παραγγελία να υποδεικνύει ένα κεντρικό ή εύκολα προσβάσιμο σημείο ως τόπο συλλογής. Αυτό θα μπορούσε να είναι η ρεσεψιόν ή κύρια πόρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, ανατρέξτε στο άρθρο του blog μας.

Μπορώ να αυξήσω την αξία της ασφαλιστικής κάλυψης μετά την πραγματοποίηση της κράτησης;

Σας συνιστούμε να αγοράσετε επιπλέον ασφάλεια για τα πολύτιμα αντικείμενα σας. Προσθέστε επιπλέον ασφάλιση κατά τη διαδικασία κράτησης.

Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, δεν θα είναι δυνατή η αναβάθμιση της ασφαλιστικής κάλυψης

Μπορώ να επιλέξω μια εξπρές υπηρεσία;

Προς το παρόν, η υπηρεσία express δεν είναι διαθέσιμη. Η Eurosender προσφέρει πρόσβαση στην κανονική ναυτιλία, έτσι η γρήγορη παράδοση ενός δέματος εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη διαδρομή που επιλέξατε.

Ωστόσο, εργαζόμαστε επί του παρόντος για την παροχή της υπηρεσίας ταχείας εξυπηρέτησης και για την επέκταση του δικτύου εταιρειών ταχυμεταφορών που προσφέρουν αυτό το είδος.

Τι συμβαίνει εάν έχω περισσότερα πακέτα από αυτά που έχω παραγγείλει;

Εάν έχετε περισσότερα πακέτα από αυτά που αναφέρθηκαν στη σειρά και στην αντίστοιχη ηλεκτρονική επιβεβαίωση παραγγελίας,Θα χρειαστεί να κλείσετε ξανά την υπηρεσία για τα επιπλέον πακέτα. Ανάλογα με την επιλεγμένη ημερομηνία παραλαβής,μπορεί να έχετε τη δυνατότητα για συλλογή την ίδια ημέρα.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην παραδώσετε στον οδηγό ταχυμεταφορών περισσότερα πακέτα από αυτά που έχετε κρατήσει.Δεν θα μπορέσει να τα παραλάβει επιπλέον πακέτα, θα πρέπει να γίνει ξεχωριστή παραγγελία.

Μπορούν να γίνουν αλλαγές στην αρχική παραγγελία έως τις 12:00 (μεσημέρι) την εργάσιμη ημέρα πριν από την παραλαβή. Για τυχόν ερωτήματα σχετικά με αλλαγές στην παραγγελία σας, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας -help@eurosender.com – και θα σας συμβουλέψουμε για την καταλληλότερη λύση.