Pixel
  • /
  • /
  • Πώς λειτουργεί
Πώς λειτουργεί

Έχουμε αναπτύξει έναν σύνθετο αλγόριθμο ο οποίος εξασφαλίζει ότι μόνο οι πιο αξιόπιστοι μεταφορείς και courier θα εκτελέσουν την υπηρεσία παράδοσης για εσάς. Η εταιρεία ταχυμεταφορών επιλέγεται δυναμικά με βάση την προηγούμενη απόδοσή τους και την τιμή. Δημιουργήσαμε μια υποδομή και αναπτύξαμε εργαλεία που μας επιτρέπουν να αναλύουμε παρελθούσες πληροφορίες και βάσει αυτών επιλέγουμε την εταιρεία ταχυμεταφορών που προσφέρει τον καλύτερο λόγο τιμής προς απόδοση.

Έχουμε θέσει τις προσπάθειές μας στην ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών για να εξασφαλίσουμε την πρόσβαση στον καλύτερο ταχυμεταφορέα υπηρεσίων και τις χαμηλότερες τιμές.

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας στο Eurosender.gr, μπορείτε να εξερευνήσετε τη μεταφορά τις διαδρομές για τα πακέτα και τις εμπορευματικές μεταφορές στην Ευρώπη. Χρειάζονται μόνο 3 λεπτά.

  1. Δηλώστε αν είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας χρήστης. Καταχωρίστε τη χώρα προέλευσης και τη χώρα προορισμού.
  2. Εισαγάγετε τον αριθμό των πακέτων / βαλίτσες ή / και παλετών που θέλετε να αποστείλετε.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο βήμα" και στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε το βάρος της αποστολής σας. Η τελική τιμή θα εμφανιστεί αυτόματα. Αυτή η τιμή υπολογίζεται από τις προδιαγραφές των πακέτων και είναι πάντα οριστική, επομένως δεν θα χρεώνονται επιπλέον τέλη από το σημείο αυτό.
  4. Εάν δεν γνωρίζετε εάν η αποστολή σας χαρακτηρίζεται ως συσκευασία, παλέτα , κάντε κλικ στο "Άλλα" και πείτε μας τι σκοπεύετε να στείλετε. Στη συνέχεια, θα επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Συμπλήρωση της φόρμας

Τώρα θα πρέπει να εισάγετε τις λεπτομέρειες της συσκευασίας / παλέτας / δοχείου, επιλέγοντας το μέγιστο βάρος σε Kg και τις ακριβείς διαστάσεις (μόνο στην περίπτωση παλετών) και δίνοντας την διεύθυνση παραλαβής και παράδοσης, με ακριβείς ταχυδρομικούς κώδικες. Θα σας ζητηθεί πρώτα να εισάγετε τους τοπικούς τηλεφωνικούς αριθμούς του υπεύθυνου στη διεύθυνση παραλαβής και, δεύτερον, του υπεύθυνου στη διεύθυνση της παράδοσης.

Σημειώστε ότι ο συμβεβλημένος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς θα επικοινωνήσει μόνο με τοπικούς αριθμούς και θα καλέσει μόνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Δεν απαιτείται να καλέσει να ειδοποιήσει πότε θα λάβει χώρα η παραλαβή ή η παράδοση.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει δοθεί πλήρης διεύθυνση, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού κουδουνιών, του σωστού ταχυδρομικού κώδικα ή οποιαδήποτε άλλη απαραίτητη πληροφορία θα χρειαστεί ο κούριερ για να φτάσει στην ιδιοκτησία.

Ασφαλιστικές επιλογές

Στη Eurosender, όλα τα πακέτα ασφαλίζονται αυτόματα μέχρι 200 €, αλλά επιπλέον ασφάλιση έως και 1.000 και 2.000 € μπορεί και πρέπει να αγοραστεί για να διασφαλίστούν ότι τα τιμαλφή σας προστατεύονται κατάλληλα.

Η μεταφορά φορτίου cargo μπορεί επίσης να εξασφαλιστεί για τιμή μεγαλύτερη από 2.000 €. Οι πράκτορές μας θα σας συμβουλεύσουν ανάλογα με το θέμα αυτό και σας παρέχει μια προσφορά τιμών.

Μέθοδος πληρωμής

Οι πληρωμές μπορούν να υποβληθούν μέσω πιστωτικής κάρτας, μέσω της Visa ή της Mastercard,PayPal ή με τραπεζική μεταφορά.

Ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής σας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα πληρωμής μας, όλοι οι ιστότοποί μας είναι εξασφαλισμένα με πιστοποιητικά SSL GeoTrust.

Όταν επιλέγετε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς, είναι υποχρεωτική η αποστολή της επιβεβαίωσης πληρωμής στη διεύθυνση help@eurosender.com για να μπορέσετε να επεξεργαστείτε την παραγγελία σας. Εάν δεν το κάνετε αυτό θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις στην παραλαβή της αποστολής σας.

Όλα ολοκληρώθηκαν; Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "ΣΥΝΕΧΕΙΑ".

Ελέγξτε την παραγγελία

Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε την παραγγελία. Βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι σωστά, ελέγξτε ξανά διευθύνσεις και ταχυδρομικούς κώδικες.

Εάν τα πάντα συμπληρωθούν και διορθωθούν, τότε το μόνο που έχει απομείνει είναι "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ", μετά από το οποίο θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας.

Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να δώσετε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία κράτησης.

Μια ημέρα πριν από την παραλαβή, θα λάβετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - E-mail επιβεβαίωσης - με το όνομα της εταιρείας που παραλαλβάνει το πακέτο σας και τις πληροφορίες παρακολούθησης.

Συλλογή

Μπορείτε να περιμένετε το πακέτο σας να παραληφθεί μεταξύ 9:00 και 18:00 την ημέρα παραλαβής. Η εταιρία ταχυμεταφορών που έχει ανατεθεί για να παραδώσει το δέμα σας θα φτάσει στο κατώφλι σας για να παραλάβει το δέμα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να συμβεί ότι ο courier θα φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής ακόμη και νωρίτερα ή αργότερα από το προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο

Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να σας δώσουμε την επαφή της εταιρείας ταχυμεταφορών και μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτούς για να συμφωνήσετε μια συγκεκριμένη ώρα. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε ότι αυτό θα είναι δυνατό. Εάν δεν μπορείτε να το παραδώσετε, τότε μπορείτε να αναθέσετε σε κάποιον άλλο να παραδώσει το δέμα.

Εάν κανείς δεν είναι εκεί για να παραδώσει το πακέτο, ο courier θα κάνει μια δεύτερη προσπάθεια συλλογής την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες συλλογής, η παραγγελία θεωρείται ακυρωμένη. Ωστόσο, εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Εάν συμβεί αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανανεώσουμε την παραλαβή.Σημειώστε ότι σε ορισμένες χώρες υπάρχει μόνο μία απόπειρα παραλαβής.

Η εκχωρημένη υπηρεσία ταχυμεταφοράς μπορεί να παραλάβει και να παραδώσει από ξενοδοχεία, εταιρικές διευθύνσεις, διαμερίσματα, διακοπές, σπίτια, οπουδήποτε. Είναι επίσης υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα, αλλά αυτό σημαίνει από την κύρια πόρτα του κτιρίου.Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο μεταφορέας μπορεί να μην ανέβει στο πάτωμα για να παραλάβει ή να παραδώσει ένα δέμα.

Παρακολούθηση της διέλευσης

Μόλις παραδοθεί το δέμα, θα σας δοθεί μια απόδειξη είσπραξης και θα είναι ήδη στο δρόμο για τον προορισμό του. Για να ακολουθήσετε το ταξίδι της με την εταιρεία ταχυμεταφορών, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πακέτο με τον αριθμό παρακολούθησης που σας έστειλε την ημέρα της παραλαβής και γράψατε στην απόδειξη είσπραξης.

Χρησιμοποιώντας τον κωδικό επιβεβαίωσης της κράτησης της Eurosender, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη διαδικασία μας στον δικτυακός τόπο μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Έτσι, εάν παρατηρήσετε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με το σύστημα παρακολούθησης ή καθυστερήσεις στις ενημερώσεις για περισσότερο από 2 ημέρες, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διανομή

Η παράδοση είναι το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας. Εάν ο πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφορών προσπαθήσει να παραδώσει το πακέτο αλλά κανείς δεν είναι παρών στη διεύθυνση για να την παραλάβει, το πακέτο θα μεταφερθεί σε μια τοπική αποθήκη και θα διατηρηθεί για 7 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει το πακέτο από την αποθήκη.

Σημειώστε ότι υπολογίζονται οι ημερομηνίες παράδοσης. Αυτό σημαίνει ότι λόγω διαφορετικών λόγων, οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να ποικίλλουν.

Παρακολουθούμε συνεχώς τη διέλευση όλων των αποστολών που αποστέλλονται. Ωστόσο, σας προσκαλούμε να χρησιμοποιήστε τα εργαλεία παρακολούθησης που παρέχουμε και ελέγξτε περιστασιακά την πρόοδο της αποστολής σας.