Pixel
  • /
  • /
  • Εταιρία
Σχετικά με εμάς

Η Eurosender Ltd είναι μια κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα για την κράτηση υπηρεσιών logistics στην Ευρώπη. Στον πυρήνα των υπηρεσίων μας είναι η πεποίθηση ότι η εφοδιαστική αλυσίδα πρέπει να είναι απλή και διαφανής. Για την Eurosender απαιτείται κράτηση σε μόνο λίγα κλικ και θα πρέπει να αρχίσουν και να τελειώνουν λιγότερο από 3 λεπτά.Η λύση που βασίζεται στην τεχνολογία μας εισάγει μια πιο οργανωμένη, φιλική προς τον χρήστη και οικονομικά αποδοτική προσέγγιση logistics, στην παροχή πρόσβασης σε υπηρεσίες μεταφοράς υψηλής ποιότητας στο απλό δέμα ή και σε λιγότερο από το εκφορτωμένο φορτίο (LTL) και πλήρης φορτίου (FTL). Επεξεργαζόμαστε αποστολές για τους τελικούς χρήστες και τις ΜΜΕ σε όλα τα στάδια της αλυσίδας εφοδιασμού, αξιοποιώντας τις δυνατότητές μας με ισχυρό δίκτυο συνεργασιών με περισσότερα από 11 εκατομμύρια τιμές διαπραγμάτευσης.

Με έδρα το Λονδίνο και με γραφεία στο Βερολίνο και τη Λιουμπλιάνα, η η διεθνή ομάδα του Eurosender χαιρετίζει από διαφορετικά υπόβαθρα και άπταιστα σε 15 γλώσσες, επιτρέποντάς μας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την πελατειακή μας βάση σε περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες.

Η Eurosender υποστηρίζεται από τα ProSiebenSat.1, Rocket Space και Ergo Group.

Πως λειτουργεί το σύστημα μας?

H Eurosender δεδομένου ότι δεν έχει το δικό της στόλο των οχημάτων συνεργάζεται με διάφορους παγκόσμιους και τοπικά εξειδικευμένους μεταφορείς (ταχυμεταφορείς, ταχυδρομικοί φορείς κ.λπ.) για την έγκαιρη εκτέλεση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας με αποτελεσματικός τρόπο.

Στο back-end, οι τιμες courier ταξινομούνται εξ αρχής και επεξεργάζονται περαιτέρω από τον διόκτητο αλγόριθμο για να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε στον πελάτη μας μόνο την επιλογή που παρέχει την καλύτερη τιμή εξυπηρέτησης που διατίθεται στην αγορά. Η επιλογή των ταχυμεταφορών μας είναι μια δυναμική διαδικασία, που ανταποκρίνεται σε πραγματικό χρόνο. Πληροφορίες από μεγάλα δεδομένα. Η βελτιστοποίηση του Back End υποστηρίζεται από την ανάπτυξη αποκλειστικού λογισμικού και εκμάθησης μηχανών, επιτρέποντας στο Eurosender να προσφέρει προηγμένα εργαλεία για τη διαχείριση και παρακολούθηση παραγγελιών με απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Για ποιόν?

Η γκάμα και οι υπηρεσίες της Eurosender σχεδιάζονται με τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη διεπαφή χρήστη που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κάνουν κράτηση και διαχείριση στις παραγγελίες τους μέσω ενός ενοποιημένου λογαριασμού με μερικά μόνο κλικ και σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές.

Η Eurosender απευθύνεται επίσης σε άτομα, όπως εκπατρισμένους, φοιτητές, λάτρεις των σπορ, ταξιδιώτες και Όποιος θέλει να μείνει σε επαφή με φίλους και συγγενείς που μετακόμισαν στο εξωτερικό.

Τι μπορείτε να περιμένετε;

Χαμηλότερες τιμές και άμεσες τιμές

Ο μεγάλος όγκος των αποστολών μας αυξάνει τη διαπραγματευτική ισχύ μας με τις εταιρείες logistics και μας επιτρέπει να εξοικονομήσουμε το κόστος. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρουμε να περάσουμε τις αποταμιεύσεις στους πελάτες μας.

Διαφάνεια

Για οποιαδήποτε επιλεγμένη διαδρομή, οι τιμές εμφανίζονται αμέσως στην ιστοσελίδα μας. Οι τιμές είναι ακριβής και χωρίς κρυφές δαπάνες.Φροντίζουμε για τα υπάρχοντά σας, έτσι στην τιμή κάθε αποστολής που συμπεριλάβαμε μια ασφάλεια του μέχρι 200 ευρώ και προσφέρουμε προσιτές τιμές για πρόσθετη ασφάλιση.

Καθοδήγηση

Προσφέρουμε καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας μιας αποστολής, παρέχουμε συμβουλές και πληροφορίες σε όλη την έκταση της διαδικασίας. Είτε πρέπει να οργανώσετε μια μεταφορά εμπορευμάτων είτε να μεταφέρετε ένα ζεύγος τεμαχίων, έχουμε εμπειρία σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας για τη ναυτιλία.

Οι πράκτορες live chat είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να καθοδηγήσουν τα βήματά σας.

Η πολύ ικανοποιητική ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων αν προκύψουν. Θα σας εκπροσωπούμε στην επικοινωνία με την υπηρεσία ταχυμεταφορών.

Υποστήριξη

Βοηθάμε τους ΜΚΟ και τους ανθρώπους που συμμετέχουν στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Μπορούμε να προσφέρουμε ναυτιλία σε προσιτές τιμές ή δωρεάν για όποιον σχεδιάζει τις παραδόσεις πακέτων με αγαθά προς φτωχές κοινότητες στο εξωτερικό.

Η ομάδα μας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ικανοποίηση των αναγκών τους, η Eurosender έχει αναπτύξει την ομάδα της προσλαμβάνοντας ανθρώπους που προέρχονται από όλες τις γωνιές του κόσμου. Μαζί, τα μέλη της ομάδας μας μιλάνε περισσότερες από 15 γλώσσες, μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες στη μητρική τους γλώσσα και να απευθύνουν γρήγορα τις ερωτήσεις τους.