Pixel
  • /
  • /
  • Τι μπορείτε να στέλνετε
Τι μπορείτε να στέλνετε

H Eurosender προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ταχυμεταφορών και εμπορευματικών μεταφορών για αποστολή σε διαφορετικά είδη αντικειμένων και παρέχει υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες τόσο των τελικών πελατών όσο και των επιχειρήσεων. Μέσω του Eurosender, είναι δυνατό να μεταφερθούν στην Ευρώπη και σε άλλες επιλεγμένες χώρες με τις χαμηλότερες ναυτιλιακές τιμές. Είτε πρόκειται να στείλετε ένα δέμα, βαλίτσες ή παλέτες, ο εύκολος στη χρήση ιστότοπος σας επιτρέπει να το κάνετε σε λίγα λεπτά.

Σχεδιάζετε να μεταφέρετε τυχόν πολύτιμα αντικείμενα ή αντικείμενα που έχουν υψηλό κίνδυνο να υποστούν βλάβη;Σας συνιστούμε να τα προστατέψετε επιπλέον. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πρόσθετη ασφάλιση, κατάλληλη για τις ανάγκες σας. Με αυτόν τον τρόπο, τα στοιχεία σας θα είναι καλύτερα προστατευμένα. Επιπλέον ασφάλιση είναι διαθέσιμη κατά τη διαδικασία παραγγελίας σε πολύ χαμηλές τιμές. Σε συνάρτηση με το είδος της αποστολής, μπορούμε να σας συμβουλέψουμε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για να επιλέξετε για πρόσθετη ασφάλιση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να στείλετε τίποτα εύθραυστα ή ότι δεν θα σας επιτραπόταν να κάνετε check-in σε μια πτήση, όπως αερολύματα, παράνομα και περιορισμένα αντικείμενα (ναρκωτικά, κλεμμένα αντικείμενα, όπλα),επικίνδυνα και εκρηκτικά αντικείμενα, γυαλί, ζώα κ.λπ.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το εάν η αποστολή σας είναι κατάλληλη για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, επικοινωνήστε μαζί μας.

1. Πακέτα

Μέσω της υπηρεσίας κρατήσεων του Eurosender, έχετε πρόσβαση σε μερικές από τις πιο προσιτές τιμές που διατίθενται στην αγορά για μια αξιοπρεπή ποιότητα ναυτιλιακών υπηρεσιών για τα δέματα και τις εμπορευματικές μεταφορές.Η υπηρεσία διατίθεται τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες πελάτες, οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Σε περίπτωση που σκοπεύετε να στείλετε ένα πακέτο στο εξωτερικό, τα αντικείμενα πρέπει να τοποθετηθούν σε χαρτόνι και είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό. Πρέπει να είναι άκαμπτο και ανθεκτικό για να στηρίξει το βάρος και το περιεχόμενό του και δεν πρέπει να έχουν οπές, δάκρυα ή χτυπήματα. Η παλιά ετικέτα πρέπει επίσης να αφαιρεθεί.

Πώς να συσκευάσετε


Βεβαιωθείτε ότι έχετε τυλίξει τα αντικείμενά σας κατά τρόπο που να διασφαλίζει τη δύναμή τους και την ασφάλειά τους κατά τη μεταφορά.

Μπορείτε να επιλέξετε να τυλίξετε τα αντικείμενά σας μεμονωμένα σε αφρώδες υλικό, χαρτί περιτυλίγματος ή περιτύλιγμα με φυσαλίδες για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλείς μέσα στο κουτί σας. Επίσης, συμπληρώστε όλους τους κενούς χώρους στο κουτί σας για να αποφύγετε οτι περιεχόμενο μετακινείται. Στη συνέχεια, σφραγίστε σωστά το κουτί με ταινία αγωγών.

2. Βαλίτσες

Η μεταφορά μιας ή περισσότερων βαλιτσών μπορεί να γίνει πολύ ακριβή για όσους ταξιδεύουν εκτενώς για εργασία ή σπουδές στο εξωτερικό.

Η αποστολή των βαλιτσιών σας μέσω του Eurosender είναι η πιο προσιτή και βολική επιλογή. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σχετικά με τον αριθμό των βαλιτσών και δεν χρειάζεται να τις μεταφέρετε.Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε την ταλαιπωρία της πτήσης σας και χωρίς άγχος, γνωρίζοντας ότι η βαλίτσα σας είναι ήδη στο δρόμο προς τον προορισμό της.

Πώς να συσκευάσετε βαλίτσες


Βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα σας είναι σωστά συσκευασμένα και προστατευμένα μέσα στη βαλίτσα. Όλες οι τσέπες πρέπει να είναι κλειστές και το φερμουάρ.

Μετά τη συσκευασία, τυλίξτε τη βαλίτσα σας σε μια προστατευτική πλαστική μεμβράνη, συμπεριλαμβανομένων των λαβών και των τροχών.Οι πλαστικές σακούλες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την προστασία βαλίτσων.

Σημειώστε ότι οι εταιρείες ταχυμεταφορών ενδέχεται να απορρίψουν οποιαδήποτε βαλίτσα που δεν είναι τυλιγμένη σε πλαστική μεμβράνη.

3. Παλέτες

Αυτή η υπηρεσία είναι κατάλληλη για μεγαλύτερα πακέτα και για τα αγροτεμάχια που είναι δύσκολα ή αρκετά ογκώδη.

Για ιδιωτικούς πελάτες


Είστε ιδιωτικός πελάτης; Έχετε την επιλογή να κάνετε άμεσα κράτηση για την αποστολή μιας ευρωπαϊκής παλέτας από τη μηχανή που βρίσκεται στην κύρια σελίδα μας.

Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα κουτιά σας πρέπει να τοποθετηθούν σωστά στην κορυφή της παλέτας. Οι διαστάσεις και πρέπει να υπολογίζονται μαζί με την παλέτα και δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα όρια ενός Europallet.

Για την αποστολή σας που δεν χαρακτηρίζεται ως ευρω-παλέτα, είναι μεγαλύτερη ή έχει περιττό σχήμα η Eurosender μπορεί να σας προετοιμάσει μια εξατομικευμένη προσφορά, με βάση τις ιδιαιτερότητες τουτεμαχίου και της διαδρομής.

Για επιχειρηματικούς πελάτες


Αν χρειαστεί να μεταφέρετε μια παλέτα ή μια μεγαλύτερη αποστολή σε έναν από τους συνεργάτες σας στο εξωτερικό και δεν έχετε χρόνο να περιμένετε μια προσφορά, μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα μας - δωρεάν – και να λέγξτε τις τιμές για διαφορετικές διαδρομές. Είναι διαθέσιμη άμεση τιμολόγιση για μεγάλες αποστολές

Επί του παρόντος, εργαζόμαστε για την παροχή άμεσης τιμής για κάθε μεταφορά εμπορευμάτων στην Ευρώπη. Δημιουργείστε έναν λογαριασμό της εταιρείας σας και ελέγξτε αν, στην επιλεγμένη σας διαδρομή, η διαθέσιμη προσφορά είναι διαθέσιμη.

Τι είναι μια μεμονωμένη προσφορά;


Η μεμονωμένη προσφορά είναι μια ηλεκτρονική φόρμα για να ζητήσετε μια εξατομικευμένη προσφορά για το πακέτο σας. Εσύ θα πρέπει να το συμπληρώσετε με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή σας: τις διαστάσεις, το βάρος, το περιεχόμενο της αποστολής και των προσωπικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης παραλαβής και παράδοσης.

Αφού υποβάλετε τη φόρμα, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών θα σας στείλει ένα email με προσιτή προσφορά και τα φθηνότερα ναύλα. Στη συνέχεια, μπορείτε να απορρίψετε ή να αποδεχτείτε την προσφορά για να ξεκινήσετε την αποστολή. Για να ζητήσετε μια μεμονωμένη προσφορά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

4. Αθλητικός εξοπλισμός

Με την Eurosender, έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε τον αθλητικό εξοπλισμό σας με ευκολία και ευκολία. Εσείς δεν θα χρειαστεί να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας στο αεροδρόμιο θα το μεταφέρουμε εμείς.Η υπηρεσία είναι μια υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα.

4.1. Τι μπορείτε να στείλετε


Μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε είδος αθλητικού εξοπλισμού, όπως:

Πώς να συσκευάσετε τον αθλητικό εξοπλισμό

Όλα τα στοιχεία σας πρέπει να είναι σε ένα γερό κουτί από χαρτόνι και να συσκευάζονται με τρόπο που να αποτρέπει τα αντικείμενα από τη μετατόπιση μέσα στο κουτί. Αν είναι δυνατόν, εξετάστε το ενδεχόμενο να αποσυναρμολογήσετε μερικά είδη όπως ποδήλατα

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να τοποθετήσετε τα αντικείμενά σας σε κουτί από χαρτόνι, θα πρέπει να τυλιχτούν σε χαρτόνι και στη συνέχεια προστατεύεται με ταινία αγωγού.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αντικείμενα που συνδέονται μεταξύ τους δεν γίνονται δεκτές. Εάν διανέμετε τον εξοπλισμό μέσα σε ξεχωριστά πλαίσια, η τιμολόγηση μπορεί να ζητηθεί για το συνολικό αριθμό των δεμάτων.

Αν είστε πρώτη φορά αποστολέας ή χρειάζεστε απλώς περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σωστό τρόπο για να προετοιμάσετε το δέμα ή τις παλέτες σας για μεταφορά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.