Αποστολή κινητού με κούριερ | Αποστολή Smartphone

Ίσως θέλετε να πουλήσετε το παλιό σας κινητό μέσω Ίντερνετ και ο αγοραστής βρίσκεται σε άλλη πόλη. Ή θέλετε να επιστρέψετε το νέο iPhone που αγοράσατε μέσω διαδικτύου. Μπορεί πάλι να θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε έναν φίλο ή συγγενή που βρίσκεται μακριά για δουλειά ή για σπουδές. Όποια και εάν είναι η δική σας περίπτωση, η αναζήτηση μιας αξιόπιστης μεταφορικής εταιρείας είναι το πρώτο βήμα.

Συμβουλές Υλικά Συσκευασίας Πακετάρισμα Κινητού

Θέλετε να στείλετε καινούργια ή μεταχειρισμένα iPhone, κινητά Samsung ή άλλα κινητά τηλέφωνα; Η Eurosender μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη τιμή για να στείλετε ένα smartphone στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οι τιμές μας είναι αποτέλεσμα των συνεχών διαπραγματεύσεών μας με τις εταιρείες κούριερ με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Δεν χρειάζεται λοιπόν να συγκρίνετε πλέον τις τιμές στο διαδίκτυο, καθώς η πλατφόρμα μας θα εμφανίσει αυτόματα την χαμηλότερη.

Type to search
Type to search

Επιλέξτε τις χώρες παραλαβής και παράδοσης και τις διαστάσεις/βάρος της αποστολής σας.

Θα λάβετε την καλύτερη προσφορά.

Συμπληρώστε τα στοιχεία της παραγγελίας και πληρώστε για την υπηρεσία.

Μάθετε πώς να πακετάρετε σωστά ένα κινητό.

Τι να προσέξετε πριν στείλετε κινητά Samsung, μεταχειρισμένα κινητά iPhone ή άλλα τηλέφωνα

Όταν κάνετε κράτηση για μια αποστολή κινητού με κούριερ, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας κάποιες σημαντικές πληροφορίες:

 1. Όταν κάνετε αποστολές από και προς την Ελλάδα, οι ηλεκτρονικές συσκευές δεν πρέπει να περιλαμβάνουν μέσα μπαταρίες. Εάν οι μπαταρίες εντοπιστούν μέσα στο δέμα, τότε η αποστολή δεν θα συνεχιστεί. Σε περίπτωση όμως που θέλετε να στείλετε κινητά τηλέφωνα εντός Ελλάδας και η αποστολή γίνεται οδικώς και όχι αεροπορικώς, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό και στέλνετε κινητά Samsung, καινούργια ή μεταχειρισμένα iPhone, λάπτοπ κλπ. σε άλλη γειτονική χώρα του εξωτερικού, τότε μπορείτε να στείλετε μπαταρίες, αρκεί να μην είναι λιθίου.
 2. Σας συνιστούμε να στέλνετε τα κινητά σας τηλέφωνα μέσα στο κουτί στο οποίο βρίσκονταν όταν τα αγοράσατε. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα διασφαλίσετε μεγαλύτερη προστασία για το κινητό σας, αλλά θα μπορείτε να αποζημιωθείτε στην σπάνια περίπτωση που συμβεί κάτι στο δέμα σας. Η ασφαλιστική κάλυψη έχει ισχύ όταν στέλνετε τις ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στην συσκευασία στην οποία πωλούνται!
 3. Εάν στέλνετε πολλά κινητά μαζί ή στέλνετε το κινητό σας μαζί με άλλα πράγματα και το βάρος του πακέτου ξεπερνά τα 40 κιλά, τότε θα πρέπει να ζητήσετε μια ατομική προσφορά.

 

Υλικά συσκευασίας για μια ασφαλή αποστολή κινητού τηλεφώνου | Αποστολή smartphone

Όταν θέλετε να κάνετε μια κράτηση για αποστολή smartphone, θα πρέπει να προμηθευτείτε ορισμένα υλικά συσκευασίας για την προστασία της συσκευής σας.

 1. Ένα μικρό χαρτοκιβώτιο που να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από την συσκευασία μέσα στην οποία βρισκόταν το κινητό όταν το αγοράσατε.
 2. Αεροπλάστ (γνωστό και ως φυσαλιδωτό περιτύλιγμα).
 3. Υλικά γεμίσματος. Στο εμπόριο θα βρείτε τα «packing peanuts», όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τσαλακωμένο χαρτί.
 4. Κολλητική ταινία και ψαλίδι. Για να κλείσετε το πακέτο.

Πώς να ετοιμάσετε το πακέτο για μια αποστολή κινητού με κούριερ | Πακετάρισμα κινητού

Shipping smartphone

Αφότου προμηθευτείτε τα υλικά που είναι απαραίτητα για την προετοιμασία του πακέτου σας, μπορείτε να αρχίσετε με το πακετάρισμα του κινητού τηλεφώνου.

Ασφαλές πακετάρισμα κινητού τηλεφώνου βήμα-βήμα:

 • Τυλίξτε το κινητό με αεροπλάστ.
 • Βάλτε το κινητό τηλέφωνο μέσα στην συσκευασία του. Εάν δεν έχετε την συσκευασία μέσα στην οποία ήρθε, βάλτε το μέσα σε ένα σακουλάκι από αεροπλάστ. Εάν δεν βρίσκετε ένα σακουλάκι από αεροπλάστ, χρησιμοποιείστε ένα πλαστικό σακουλάκι, το οποίο θα τυλίξετε στην συνέχεια με αρκετές στρώσεις αεροπλάστ.
 • Βάλτε την συσκευασία με το κινητό (ή το κινητό μέσα στο σακουλάκι από αεροπλάστ) μέσα στο χαρτοκιβώτιο.
 • Γεμίστε τους κενούς χώρους με τα υλικά γεμίσματος.
 • Κλείστε το πακέτο με την κολλητική ταινία. Κάθε επιφάνεια του πακέτου θα πρέπει να είναι καλά κλεισμένη.

*Εάν θέλετε να Αποστολή κινητού με κούριερ το κινητό σας (ιδιαίτερα εάν δεν έχετε την συσκευασία μέσα στην οποία το αγοράσατε), μπορείτε να επενδύσετε το εσωτερικό του χαρτοκιβωτίου με αφρολέξ.

Γιατί να στείλετε ένα κινητή τηλέφωνο με την Eurosender

Δεδομένου ότι έχουμε ένα πολύ μεγάλο δείγμα πελατών, η διαπραγματευτική μας ικανότητα αυξάνεται. Μπορούμε λοιπόν να εξασφαλίσουμε καλύτερες τιμές από αυτές που προσφέρουν οι ίδιες οι εταιρείες κούριερ για τους πελάτες μας. Οι τιμές μας είναι έως και 70% χαμηλότερες!

Ακόμα, όταν κλείνετε μια αποστολή κινητού τηλεφώνου μέσω της εταιρείας μας, λαμβάνετε δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη έως 200€, ενώ έχετε και την δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον ασφάλεια έναντι πολύ χαμηλών τιμών. Εάν στέλνετε καινούργια κινητά τηλέφωνα ή λάπτοπ και η αξία τους ξεπερνά τα 200€, σας προτείνουμε να προσθέσετε επιπλέον ασφάλεια όταν κάνετε την κράτησή σας. Η ασφάλεια ισχύει στις σπάνιες περιπτώσεις πρόκλησης ζημιών ή απώλειας των αντικειμένων της αποστολής σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που σας δίνει η Eurosender είναι το γεγονός ότι μπορείτε να λάβετε αυτόματα την χαμηλότερη τιμή για να στείλετε καινούργια ή μεταχειρισμένα iPhone, κινητά Samsung ή άλλα κινητά τηλέφωνα. Πλέον δεν χρειάζεται να συγκρίνετε μόνοι σας τις διαθέσιμες τιμές στο διαδίκτυο. Αφήστε στην άκρη το κομπιουτεράκι και χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα αναζήτησης τιμών που έχουμε στην διάθεσή σας.

Επικοινωνία