Έκπτωση Eurosender | Πώς να αποκτήσετε εκπτωτικές υπηρεσίες κούριερ1 min read
Έκπτωση Eurosender

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς έναν κωδικό έκπτωσης κούριερ, πιο εύκολα από όσο νομίζετε. Θέλετε να έχετε έκπτωση Eurosender για διάφορες υπηρεσίες αποστολής; Συνεργαζόμαστε με πολλές εταιρείες κούριερ και πολλές φοιτητικές οργανώσεις, για να σας προσφέρουμε αυτό που ψάχνετε – τις πιο αξιόπιστες αλλά και χαμηλού κόστους εκπτωτικές υπηρεσίες κούριερ!

Εκπτωτικές υπηρεσίες κούριερ μέσω της Eurosender

Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να ξοδεύετε όσο το δυνατόν λιγότερα για κάθε σας αποστολή. Γι’ αυτό η Eurosender είναι το σωστό μέρος για να βρείτε οικονομικές και εκπτωτικές υπηρεσίες κούριερ, καθώς οι ποιοτικές αλλά και οικονομικές υπηρεσίες είναι η πρώτη μας μέριμνα. Μέσω της πλατφόρμας μας, συγκρίνουμε τις τιμές των καλύτερων εταιρειών κούριερ και, στη συνέχεια, επιλέγουμε εκείνο το κούριερ με την καλύτερη αναλογία τιμής/απόδοσης για τη διαδρομή που επιλέγετε. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις χαμηλότερες τιμές για αποστολή χωρίς να υπονομεύσετε την ποιότητα της υπηρεσίας.

Ομοίως, γνωρίζατε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε και από φθηνές τιμές για την ασφάλιση της αποστολής σας; Με την Eurosender και την υπηρεσία Απλής Αποστολής, τα πράγματά σας ασφαλίζονται δωρεάν για έως και 200 ευρώ. Εάν προτιμάτε μια υψηλότερη κάλυψη, έχετε την επιλογή να την αγοράσετε, με ένα πολύ μικρό έξτρα κόστος, αλλά για κάλυψη που μπορεί να φτάσει και τα 5.000 ευρώ.

Επίσης, παρόλο που όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της Eurosender, λαμβάνετε ήδη όλα αυτά τα οφέλη, μια έκπτωση Eurosender είναι πάντα ένα ωραίο έξτρα. Διαβάστε τη συνέχεια για να μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε έναν κωδικό έκπτωσης κούριερ με την Eurosender και άλλα κούριερ!

Έχετε ήδη κωδικό έκπτωσης κούριερ και θέλετε να αρχίσετε να στέλνετε;

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στην έκπτωση Eurosender;

Όλοι εκτιμούν μια καλή έκπτωση. Υπάρχουν διάφοροι άμεσοι και έμμεσοι τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων όταν στέλνετε με την Eurosender. Για παράδειγμα, κατά τη διαδικασία πληρωμής, προσφέρουμε τη δυνατότητα να εισάγετε κωδικό έκπτωσης κούριερ. Με άλλα λόγια, έκπτωση Eurosender. Πολύ απλό δεν είναι; Μας αρέσει να ανταμείβουμε τους πελάτες μας όταν ξαναέρχονται σε εμάς. Επομένως, όταν κάνετε πολλαπλές παραγγελίες, επωφελείστε με την πάροδο του χρόνου από χαμηλότερες τιμές. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων στις αποστολές σας, αλλά περισσότεροι.

Πώς να λάβετε κωδικό έκπτωσης κούριερ με την Eurosender

Έκπτωση Eurosender μέσω συνεργασιών

Με τα χρόνια, έχουμε δημιουργήσει διάφορες σχέσεις με οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Ο στόχος των συνεργασιών μας είναι να συνδυάσουμε τις υπηρεσίες αποστολής μας με ότι έχουν να προσφέρουν αυτοί οι οργανισμοί και έτσι να δημιουργήσουμε μια υπεραξία για τους πιθανούς μελλοντικούς πελάτες μας. Με τα χρόνια, έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με διαφορετικούς τύπους οργανισμών, από συλλόγους, φοιτητικούς συνδέσμους και άλλους οργανισμούς. Ένας τρόπος για να δείτε εάν συνδέεστε με κάποιον από αυτούς τους οργανισμούς, είναι να δείτε εδώ. (στα αγγλικά).

Έκπτωση κούριερ για όσους σπουδάζουν μέσω της Eurosender

Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε τους φοιτητές και τους ενθαρρύνουμε να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Για έκπτωση κούριερ για όσους σπουδάζουν, ρίξτε μια ματιά στους τοπικούς φοιτητικούς φορείς. Έχουμε πολλές συνεργασίες με διαφορετικούς φοιτητικούς συλλόγους σε διάφορες χώρες. Οι συνεργάτες μας είναι τοπικοί, εθνικοί και διεθνείς.

Μέχρι στιγμής, η Eurosender έχει βοηθήσει περισσότερους από 500.000 φοιτητές που έφυγαν στο εξωτερικό και επωφελήθηκαν από κάποιον κωδικό έκπτωσης κούριερ. Ένα άλλο όφελος για τους όσους σπουδάζουν είναι το γεγονός ότι μπορούμε να κανονίσουμε την αποθήκευση των αντικειμένων τους για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται. Αυτή η λύση έχει βοηθήσει πολύ άτομα που μετακομίζουν σε μια νέα χώρα και χρειάζονται ένα μέρος για να φυλάξουν τα υπάρχοντά τους πριν φτάσουν στο νέο τους σπίτι. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε φοιτητές και ΜΚΟ στις ειδικές σελίδες μας.

Είστε έτοιμοι να κάνετε την αποστολή σας;

Πώς να λάβετε χαμηλότερες τιμές για την αποστολή σας

Έκπτωση Eurosender για χρήστες B2B

Ως εγγεγραμμένος χρήστης επιχείρησης, μπορείτε να επωφεληθείτε από πολύ χαμηλές τιμές και άλλες εκπτωτικές υπηρεσίες κούριερ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε δωρεάν ως εταιρεία και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε εκατομμύρια άμεσες τιμές για αποστολή. Στη συνέχεια, πρέπει απλώς να κάνετε μια παραγγελία ενώ είστε συνδεδεμένοι και θα δείτε αμέσως τη διαφορά στις τιμές.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορείτε ακόμη να λάβετε μια πιο σημαντική έκπτωση ως επιχείρησης, χρησιμοποιώντας την πίστωση χρήστη ως επιλογή για τις πληρωμές σας. Για να γεμίσετε την πίστωση, απλώς συνδεθείτε στο προφίλ σας και επιλέξτε Πιστοποίηση χρήστη από το αριστερό μενού. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να συμπληρώσετε και να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Για να χρησιμοποιήσετε την πίστωσή σας σε μια παραγγελία, απλώς επιλέξτε την πίστωση χρήστη ως επιλογή πληρωμής. Για κάθε παραγγελία που πληρώνεται με πίστωση χρήστη, θα έχετε έκπτωση 10%. Αυτός είναι ένας μοναδικός τρόπος για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα.

Ταυτόχρονα, οι τακτικοί πελάτες μας επωφελούνται από μειωμένες τιμές, με βάση τον όγκο που αποστέλλουν. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ειδικοί μας στον τομέα των logistics θα σας κάνουν τέτοιες προσφορές, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα για το πως να εξοικονομήσετε χρήματα στις αποστολές σας και ανακαλύψτε περισσότερους τρόπους αποστολής, σε χαμηλότερες τιμές.