Eurosender promo code: een pakket verzenden met korting3 min read
sconto sulla spedizione con Eurosender

Hoe bekom ik een promo code van Eurosender?

Wij bij Eurosender begrijpen het maar al te goed, niemand wil te veel betalen om een pakket te verzenden. Bij Eurosender boekt u steeds de goedkoopste koeriersdienst voor uw specifieke verzending! Wij maken de vergelijkende studie voor u! Maar zelfs dan kunt u nog geniet van een tal van kortingen, we leggen u uit hoe u deze Eurosender promo codes bekomt.

Een pakket verzenden met korting

Bij Eurosender kunt u kortingen direct en indirect bekomen. Via een Erasmus organisatie of een reis blog kunt u een directe eenmalige code bekomen die u rechtstreeks kunt ingeven bij het boekingsproces. Of als u zich registreert als professionele klant kunt u kortingen bekomen voor uw loyaliteit door opnieuw en opnieuw te bestellen!

Zoals bij elke verzending is uw pakket steeds verzekerd tot 200 euro. Verzendt u een TV, een meubelstuk of andere waardevolle voorwerpen, dan kunt u bijkomende verzekeringen kopen tijdens het boekingsproces. U kunt uw pakket bijkomend verzekeren tot een waarde van 5000 euro. Voor meer informatie kunt u de link volgen naar de specifieke pagina over het verzekeren van uw verzending.

Erasmus kortingscode

We moedigen elke student aan om in het buitenland te gaan studeren en we helpen hen daar ook graag bij! Neem contact op met uw lokale Erasmus/ESN organisatie en vraag voor een kortingscode! Ook als u tijdig een opslagplaats nodig heeft voor uw bagage kunnen wij dit voor u regelen. Deze service wordt vooral gebruikt door studenten die niet meteen in hun accommodatie kunnen intrekken of kiezen om eerst nog te reizen.

Ondertussen hebben we reeds meer dan 500 000 studenten geholpen op Erasmus!

Eurosender promo code via organisaties

Doorheen de jaren hebben we banden gecreëerd met verschillende (professionele) organisaties over heel Europa. Gaande van beroemde blogs tot expat organisaties. Ons doel is om onze koeriersdiensten te combineren met de diensten van onze partner om een synergie te creëren die onze klanten helpen.

Heeft u reeds een promo code?
Gebruik dan naar onze hoofdpagina om uw koerier te boeken!

Kortingen voor bedrijven

Als u zich registreert als zakelijke gebruiker kunt u profiteren van extra lage prijzen. Nadien hoeft u alleen maar een bestelling te plaatsen terwijl u ingelogd bent en ziet u onmiddellijk het verschil in tarieven.

U kunt zelfs een grotere korting krijgen als zakelijke gebruiker door gebruik te maken van het gebruikerskrediet-systeem als betalingsoptie. Om hiermee te betalen, logt u eenvoudig in op uw profiel en kiest u gebruikerskrediet in het menu aan de linkerkant. De volgende stap is om het bedrag te kiezen dat u wilt herladen en na een paar eenvoudige stappen bent u klaar. Om gebruik te maken van uw tegoed bij het plaatsen van een bestelling, selecteert u gewoon gebruikerskrediet als betalingsmethode. Voor elke bestelling betaald met gebruikerskrediet ontvangt u 10% korting.

Tegelijkertijd profiteren onze vaste klanten van kortingsprijzen op basis van het volume dat ze verzenden. In een dergelijk geval zijn onze logistieke experts verantwoordelijk voor het regelen van deals die specifiek zijn afgestemd op de behoefte van elke zakelijke klant.

Heeft u nog vragen over hoe u Eurosender promo codes kunt krijgen of vragen in het algemeen, neem dan zeker contact op met ons